Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes lettem! Vége az életemn...

Terhes lettem! Vége az életemnek!?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok már egy éve van barátom és ősszel feküdtünk le először ő 19 éves . MINDIG védekeztünk gumival de egy hete késik és ráadásul egyik reggel hánytam is . Csináltam két tesztet is és mind a kettő pozitív lett!!!!!!!!! Végem ,meg akarok halni.. (Persze nem igazából ) Terveim voltak az életemmel, kitűnő tanuló vagyok az ország egyik legjobb gimnáziumában ,jogász arra akartam menni és jól menő állást szerettem volna Én vagyok az egyetlen az évfolyamból akinek már egyetlen angol felső és egy német középfokúja van. Egyszerűen rosszul vagyok abortuszról szó sinc keresztény vagyok és amúgy se lenne hozzá szívem. A szüleim MEGÖLNEK a barátom elhagynád ezt mind lesz@rom!! Az életemet akarom!!!!!!!
2016. jan. 13. 21:35
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
19%
Miert lenne eretlen a szexhez?Nem egy felelotlen lanyrol van szo.Sajnalom szegenyt,hogy eloszor fekudt le a baratjaval,hasznaltak ovszert es rossz tapasztalata lett :( Ciszta is okozhat menstruacios zavart,hogy pozitiv tesztet is azt nem tudtam...Irj mindenkepp,ha kiderult valami.Kitartast
2016. jan. 14. 08:44
 32/45 anonim ***** válasza:
Na sikerült elmondani a szüleidnek? Mire jutottatok?
2016. jan. 14. 09:42
 33/45 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy vagy? Azota csinaltal masik tesztet vagy. Voltal orvosnál?
2016. jan. 14. 09:53
 34/45 anonim ***** válasza:
53%

31-es! Arra esetleg nem gondolsz, hogy nem megfelelően használták az óvszert? Mi a férjemmel évek óta azt használjuk,mégsem lettem terhes, amikor nem akartam. Ha minden alkalom után ellenőrizték az óvszert és nem volt hiba, akkor két dolog lehet:

1. lövésük sem volt arról, hogy kell használni helyesen. Lecsúszott, nem volt eléggé fenn stb...

2. a srác jól átverte.

És most az ellenőrzésen ne akadjon ki senki...Aki nem akar gyereket, az bármilyen undorító is, vegyen magán erőt és ellenőrizze le a gumit.

2016. jan. 14. 10:21
 35/45 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem fiatal srácoknál gyakori lehet, hogy éveken át hordanak a farzsebükben egy óvszert, hogy "hátha szükség lesz rá" valamikor.

Nincsenek tisztában azzal, hogy szavatossága van és mindig frisset kell használni...

2016. jan. 14. 10:24
 36/45 anonim ***** válasza:
31es vagyok.Idosebbeknel is elofordulhatnak bakik...Nem tudom mi lehetett,de ez pech.Akkor ereznem felelotlennek oket es eretlennek,ha egyatalan nem gondolnak vedekezesre
2016. jan. 14. 11:25
 37/45 anonim ***** válasza:
27%
Nem tudom 36-os...Nálam a felelősségteljes szex minimum a dupla védekezéssel kezdődik. De az is felelőtlenség, ha nem tudják használni a gumit és nem is ellenőrzik rendszeresen. Azért ha lehúzzák, már abból látják, ment-e valami ki. De csap alá tartják, megtöltik és abból is simán kiderül, valahol van-e egy kis lyuk.
2016. jan. 14. 12:45
 38/45 anonim ***** válasza:
33%
Nekem az is felelőtlenség ha a 16 éves gyerek már szexszel tudva,hogy 100%os védekezés a szüzesség,utána meg sír,hogy mi lesz..
2016. jan. 14. 12:46
 39/45 anonim ***** válasza:

Védekeztél ahogy csak tudtál. És mégis. ezt is mondd el anyudnak.

Sajnálom, el kell vetetni, hogy tiszta lappal indulhass tovább. Felnőtt nőkkel is előfordul.Én azért titkon örülnék, hogy működik a testem, lehet gyerekem.

2016. jan. 14. 14:49
 40/45 anonim ***** válasza:
45%
Kedves 30 as, aki azt írtad, hogy az ővszer nem véd 100%osan....hát tévedsz!! A rendesen használt óvszer igen is 100 %osan véd a nem kívánt terhességtől HA az rendeltetésszerűen van használva! (Hiszen a sperma nem jut át az óvszer anyagán!) Ellenben, ha nem rendeltetésszerűen használják, akkor kiszakadhat, így ezáltal már nem véd, de ha kiszakad, azt meg ugye csak a vak nem veszi észre!! Ugyhogy nézz utána rendesen, mielőtt sületlenségeket beszélsz....az óvszer a NEMI BETEGSÉGEK ellen nem véd 100% osan, nem a nem kívánt terhességtől!
2016. jan. 14. 18:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!