Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi lehet rá az esély, hogy terhes lettem? Kifelejtettem egy szemet a fogamzásgátlóból.
Figyelt kérdés
Elfelejtettem bevenni a 10. szemet csütörtökön, de annyira, hogy másnap este jöttem rá, amikor a következőt kellett bevenni. A kihagyottat már nem vettem be, hanem szedtem tovább rendesen. Tehát bevettem a péntekit és a szombatit rendesen és a többit is, a párommal vasárnap voltunk együtt. Szerintetek mennyi lehet rá az esély, hogy teherbe estem?2015. okt. 27. 10:52
1/9 anonim válasza:
nem leszel terhes, a kialakult védelem nem fog hirtelen elmúlni:)
3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy igazatok van. 3 éve szedem a tablettát, de még sosem volt velem ilyen. Gondoltam arra is, hogy elmegyek esemény utániért, de úgy hallottam, hogy azt fogamzásgátló mellett nem szabad.
2015. okt. 27. 10:57
4/9 anonim válasza:
Olvasd el a betegtájékoztatót hülye gyerek.
5/9 anonim válasza:
Abban igazad van 4-es, hogy nem a gyakorin kéne elsőként érdeklődnie, de normálisan is lehet közölni a másikkal.
6/9 anonim válasza:
havi egy peteérésed van..tabletta mellett semennyi, mert azt gátolja...számold ki mennyi esélyed lehet :D
7/9 anonim válasza:
Miert nem olvasod el a papirjat? Az enyem pl olyan h ha elfelejtettem bevenni es csak masnap jut eszembe akkor kettot kell bevennem
8/9 anonim válasza:
Nincs ra esely ne aggodj. Nekem volt durva honapom h kihagytam harmat nem volt gond. Stresszes idoszakbN elofordul.
9/9 anonim válasza:
3 éve szeded, és nem tudod h még 7 napig védelmet nyújt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!