Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esely ra, hogy terhes vagyok?
Biológiatudásod a béka s..ge alatt van kislány!!!!
Nem volt benned, ergó nem lehetsz terhes!
Miért késik? Mert tini vagy, és ez természetes, hogy rendszertelen!
1. miért tette oda? értem én hogy be voltatok indulva, de gondolkodni nem tilos. Sőőt.. elvárt. Minden helyzetben.
2. ha késik valószínűleg a stressz miatt. Nincs rá sok esély hogy terhes legyél. De azért készülj egy nőgyógyásszal.
Edeske nyugodj meg ! Nem lehetsz ennyitol terhes, ha nem volt benned a nemiszerve esely sincs ra. En is feltem egyszer egy ilyentol de egyertelmuen nem lehetett bajom csak a felelemtol es stressztol kesik es mert valoszinuleg fiatal vagy. Ha nagyon nagyon felsz vegyel egy tesztet de hidd el mire eljon a napja hogy megcsinald pont megjon ( velem ketszer fordult ez elo :D en is csak azert vettem oket hogy megnyugodjak de persze oktalan volt a felelmem)
18/L
vigyázz kész 9 hónap és jön a baba
inkább böngészd ezt mert rád fér
www.kamaszpanasz.hu
3-as: miből gondolod, hogy tini? És ha tini miért kéne, hogy rendszertelen legyen a menstruációja?
Egyébként meg ne tegye oda egy másodpercre se gumi nélkül.
Csinálj tesztet, ha ennyire izgulsz.
Hat koszonom a valaszokat. :/
egyebkent csinaltam tesztet es negativ lett,de mivel meg mindig nem jott meg a biztonsagkedveert csinalok megegyet. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!