Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes lettem! Vége az életemn...

Terhes lettem! Vége az életemnek!?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok már egy éve van barátom és ősszel feküdtünk le először ő 19 éves . MINDIG védekeztünk gumival de egy hete késik és ráadásul egyik reggel hánytam is . Csináltam két tesztet is és mind a kettő pozitív lett!!!!!!!!! Végem ,meg akarok halni.. (Persze nem igazából ) Terveim voltak az életemmel, kitűnő tanuló vagyok az ország egyik legjobb gimnáziumában ,jogász arra akartam menni és jól menő állást szerettem volna Én vagyok az egyetlen az évfolyamból akinek már egyetlen angol felső és egy német középfokúja van. Egyszerűen rosszul vagyok abortuszról szó sinc keresztény vagyok és amúgy se lenne hozzá szívem. A szüleim MEGÖLNEK a barátom elhagynád ezt mind lesz@rom!! Az életemet akarom!!!!!!!
2016. jan. 13. 21:35
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
Komolyan mondod hogy kizárt? Tényleg nem emlékszem hogy bármi baj lett volna a gumival .Őszinténszólva bármit megtennék azért hogy egy aprócska jóindulató ciszta okozta az egész őrületet.. De akkor miért késik? Najó elmegyek honap nőgyógyászhoz és most azonnal elmondok anyának MINDENT. Reményt adtál!
2016. jan. 13. 22:33
 22/45 anonim ***** válasza:
59%

Ha tényleg gumival védekeztetek, és nem szórakoztatok gumi nélkül, akkor nem vagy terhes, de írd meg mi lett/mi lesz.

Mikor pozit teszteltem, én is azt hittem ciszta okozza..de nem..

Bár csak 16 vagy..lehet, hogy valami kavar van a mensiddel, ennyi idősen nem kizárt.

Akárhogy lesz, minden rendbe jön.

2016. jan. 13. 22:41
 23/45 anonim ***** válasza:
13%
Persze, hát ha kiszakad, akkor levételnel a srác simán észreveszi, mert ha szakad, akkor rendesen szakad. Illetve én pcos vagyok, ritkán mestruálok, ezért kb kéthetente tesztelek. Volt, hogy halvany pozi volt, és akkor volt peteérésem, ezt lh teszt és hőgörbe is igazolta. De nekem nincsenek rendben a hormonjaim, lehet, hogy neked sincsenek, ezért érdemes beszélni anyuddal, hogy vizsgáltasson ki egy dokival. Ja és ha ugy csináltál 2 tesztet, hogy az egy csomagban volt, akkor lehet a teszt is fals, ilyenbe is futottam bele. 2 dbosat vettem, és mindegyiken kijött a második csík, de szürke volt, nem rózsaszín....szóval nyugodj meg :)
2016. jan. 13. 22:42
 24/45 anonim ***** válasza:
68%

Egy menstruációs "kavar" nem okoz cisztát...

Én ismerek egy hasonló családot, a lány egy kicsivel idősebb volt, de nem sokkal. Ők is keresztények. Összeházasodtak a fiatalok, beköltöztek anyósékhoz. A lány a gyerek két éves korában folytatta a sulit és diplomázott.

Azt mondod, adott minden anyagi feltétel, és valószínűleg a szülői segítség is.

Az érettségit leteheted magántanulóként, és ha a gyerek bölcsibe majd oviba megy, akár nappali tagozaton is végezheted az egyetemet mellette.

Az biztos, hogy egy gyerekkel minden megváltozik, de nem biztos hogy "tönkre is megy".

2016. jan. 13. 22:44
 25/45 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el édesanyádnak mihamarabb. Persze, a barátod a közvetlenül érintett, neki is szólnod kell, de lehet hogy anyukádnak kellene először, mert a barátod valószínű ugyanúgy be fog pánikolni mint most te, és nem biztos, hogy a legjobb döntést hozzátok.
2016. jan. 13. 22:54
 26/45 anonim ***** válasza:
100%
Írd majd meg, hogy mi lett!
2016. jan. 13. 23:22
 27/45 anonim ***** válasza:
77%
Mikor fiatalon rettegve teszteltem, mert késett úgy éreztem vége a világnak, ha pozi lesz (szerencsére nem lett az). Mióta gyerekem van (kislány, 30 évesen szültem) tudom, hogy bármi történik is vele, mindenben támogatnám, egy ilyen helyzetet is megoldanánk valahogy. Kkeresztény vagyok és abortuszellenes én is, és fiatalon nem gondoltam volna, hogy a szüleim megértenének, mert nem tudtam milyen szülőnek lenni. Bármi is lesz ne félj elmondani, segíteni fognak!
2016. jan. 14. 04:31
 28/45 anonim ***** válasza:
29%
Azt hiszem jobb lett volna ha szűz maradsz,mert nagyon èretlen vagy mèg. Nem vêletlenül mondjàk,hogy gyerek ne szexeljen. Hidd el kb 1% aki teherbe esik rendes vèdekezès mellett,ebbe beletartozik hogy nem lejàrt az òvazer időben teszitek fel stb. Tufom ez màr mindegy de egyre több gyerek esik bele ebbe a hibàba 14-16 èves lànyok,akik mindennel rohannak.Nos 3 lehetősèged lenne,de elsősorban oda kell àllnod a szüleid elè. Az èletben vàllalni kell a felelőssèget a tetteid utàn. Màr semmi sem lesz ugyanaz hidd el nem kapod vissza azt az èlrtet,bàrhogy döntesz màr nem lesz ugyanaz,ès te döntöttèl ìgy.
2016. jan. 14. 06:14
 29/45 anonim ***** válasza:
100%

A szüleid jobb ha minél előbb tudnak a dologról.

Tuti ki fognak borulni elsőre,de segíteni fognak.

Ha az én lányom lennél, és ragaszkodnál az abortuszhoz, abban is támogatnálak, ha meg akarod tartani, abban is. Nem tudhatod mit mondanak, amíg nem beszéltél velük.

Addig meg irány a nődoki, hogy biztosat tudj.

2016. jan. 14. 06:21
 30/45 anonim ***** válasza:
26%
Az óvszer sem véd 100%-osan, szóval azt mondani, hogy ha használtatok óvszert, tuti nem vagy terhes, egyszerűen baromság. De te miért nem szedsz amúgy gyógyszert? Szerintem már felírná a nőgyógyász. Persze 16 évesen még nem a legjobb elkezdeni, mint ahogy a szexuális életet sem...Mindegy, nem kioktatás. A szüleidet mindenképpen értesítened kell róla. Ha abortuszt választasz, akkor kell az ő beleegyezésük, mivel műtétről van szó. De ha megtartod, akkor sem tudod nyilván eltitkolni előlük. Szóval, ezt a lépést nem tudod kihagyni. Legjobb, ha a barátod is ott van veled, hiszen ketten csináltátok és ő is pont annyira felelős érte, mint te.
2016. jan. 14. 08:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!