Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyibe kerül havi szinten...

Anneee25 kérdése:

Mennyibe kerül havi szinten egy kisbaba?

Figyelt kérdés

27 hetes kismama vagyok és számolásokat végzek, hogy hogyan fogunk kijönni.

Az érdekelne, hogy melyek az alapvető kiadások egy újszülött esetén tételszerűen árral.

Milyen esetleges kiadásokkal kell számolni?

Mennyi a pelus, kenőcsök, popsi törlő, fürdetőkrém, vatta stb. havonta?

Köszönöm előre is a segítséget!

2016. jan. 5. 19:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom miert kell itt mindenkit lepontozni...Mindenki csak azt irta le,amit o csinal v bevalt neki otthon.Miert zavar ez masokat?!Hihetetlen
2016. jan. 6. 09:09
 22/24 anonim ***** válasza:
re20. Ha valaki nem tudja, hogy pontosan mennyi az egyszeri anyasági segély, akkor miért írja le, hogy szerinte mennyi, miért nem keres rá. Nem 40 valamennyi, hanem 64.125 Ft már évek óta.
2016. jan. 6. 09:09
 23/24 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Elnézésed kérem, kicsit hosszúak az éjszakáim és telefonról lusta voltam új lapon megnyitni a google keresőjét. Én anno 68 ezret kaptam, mert csak fél hónapra járt a gyed, mivel gyermekem a hónap közepén született, ebből kiindulva írtam a 40 ezer körüli összeget. Még egyszer bocsánat, hogy téves adatot írtam! Ment(Ment a zöld kezecske.)
2016. jan. 6. 09:52
 24/24 anonim ***** válasza:
Az én babám tápszeres volt, első baba, ruhákat s venni kellett, nem mondanám, hogy a költségeink elviselhetetlenül megemelkedtek, inkább csak átrendeződtek. Másképp osztottuk be a pénzt, és sok olyan dologra nem költöttünk mint előtte. Pl. magamnak nem is vettem ruhát, mert elvoltam itthon, míg dolgozni azért kellett, stb....
2016. jan. 6. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!