Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már megnyugodhatok?

Viki172839 kérdése:

Már megnyugodhatok?

Figyelt kérdés
10 hetes babás vagyok. Ez az első terhessègem. Ugy hallottam ebben az időszakban már nyugodtabb lehetek a baba miatt mert már tuti hogy jól megtapadt ès nem fog elmenni. Olvastam jót ès rosszat is. Eddig minden rendben van. Szerintetek megmarad a pici? Nagyon várom a 12. heti uh-t.

2016. jan. 3. 15:00
 1/4 anonim ***** válasza:
39%
Most mar nem birom..leirom a velemenyem! Olyan sok hasonlo kerdest olvasok es nem fer a fejembe miert merul fol sok-sok egeszseges terhessegnel,hogy "elmegy/menjen" a baba ? :(( Nem ertem komolyan.Harom gyereket szultem de sose vartam a rosszat! Ne haragudj hogy pont a Te kerdesdhez irtam,nem rossz szandekkal!! Vard boldogan a kisbabadat,hamar elmegy a 2 het ultrahangig es ne gondolj rosszra! Buek es boldog babavarast minden jot kivanok! :)
2016. jan. 3. 15:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen köszönöm ès nagyon várjuk a babánkat. BÚÉK :)
2016. jan. 3. 15:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Tökmindegy, mit írunk, az ember úgyis végigaggódja a terhességét.... Először szívhang, aztán hogy a 12. heti, 20. heti uh rendben legyen, aztán aggódsz a mozgáson, hogy miért ilyen, vagy miért olyan, mozog-e eleget, aztán aggódsz, nehogy koraszülött legyen, nehogy korán nyíljon a méhszáj, a 36. hét után meg hogy minden rendben legyen a szüléssel... ha kibújt, onnantól szintén lesz min agyalni. :)

Szóval szülőnek lenni annyi, mint folyton résen lenni. Aggódni mindig lesz min, de nem szabad, hogy az aggodalom erősebb legyen a babavárás boldogságán. :)

37+2 hkm

2016. jan. 3. 15:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is 10 hetes vagyok.Második baba lesz egy picivel nyugisabb vagyok de azért én is izgulok.Ez abszolút normális :-)
2016. jan. 3. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!