Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól kell kenni a pocakot...

Mikortól kell kenni a pocakot krémmel, hogy ne repedjen a bőr? Tudtok esetleg valami jó krémet rá?

Figyelt kérdés
2008. szept. 16. 09:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát én striha elleni krémet használok már a 14. hét óta, de ez függ a pocakod nagyságától. Ezek a krémek E vitaminnal vannak tele, amik segítik a bőr rugalmasságát és táplál.

Én Milupát használok,de valószínüleg váltok a Lierac-ra mert jobb az állaga, csak sajnos drágább.

2008. szept. 16. 10:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Milupa krémet használok de én sem vagyok megelégedve az állagával nagyon zsíros és elég erősen kell a pocakra kenni mivel nehezen kenhető így vettem Babylove (dm) olajat is.Ez is kimondottan terhességi csíkokra van.

De nem kenem rendszeresen csak ha kiszárad vagy viszket a pocakom esetleg ha egy kicsit meg szeretném finoman masszírozni a hasam.Vagy a párom simogatja vele a hasamat így a baba is élénkebb lesz és megrugdossa apukája kezét meg nekem is jól esik a simogatás.

Boldog babavárást!

21+4 hetes pocakos

2008. szept. 16. 10:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

En sima Nivea testapolot(sotet keket)hasznalok es nekem eddig meg 1 csikom sincs,pedig a pocakom eleg nagy...

Igaz en rendszeresen hasznalatam elotte is,minden tusolas utan...

28 hetes pocakos

2008. szept. 16. 10:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a 37 hétben járok, sajnos 20 kg-ot híztam, óriási a pocakom. Ennek ellenére (még) egy darab striám sincsen. Nem tudom, biztos genetika is, de én a Rossmannban vásárolt Babydream terhességi csíkok elleni olajjal kenem a pocim k.b. a 17. héttől minden este fürdés után. Reggeli zuhany után pedig egy kis Gabi arc- és testápoló krémmel. A kettő együtt nem kerül szerintem 1700 Ft-nál többe és megúszni látszom azokat a lilás kis csíkocskákat. Sztem nem kell megvenni a több ezres "csodakrémeket", mert ha hajlamosabb vagy a repedésre, akkor azoktól is kifogsz és semmi garancia rá, hogy egy ilyen termék jobb is, mint olcsóbb társaik, csak meg kell fizetni a reklámot. Nézd meg az összetevőket, sztem tök ugyanaz mindben.
2008. szept. 16. 10:41
 5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, el is megyek Dm-be, nézek vmi kencét. Boldog babavárást mindenkinek!
2008. szept. 16. 10:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja, még annyit, hogy sztem olajat vegyél, ne krémet! Könnyebb felvinni és hamarabb beszívódik!
2008. szept. 16. 10:53
 7/11 anonim ***** válasza:
Én Niveát,Avont és Garniert(extra száraz bőrre) használtam.Mind a 3 nagyon jó volt,viszont 2 nappal a szülés után(császár) ahogy összeesett a hasam csíkos lettem köldökvonalban,mint 1 zebra.
2008. szept. 16. 10:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Én a Dm-ben vettem saját márkás olajat,szerintem nagyon jó.
2008. szept. 16. 12:38
 9/11 anonim ***** válasza:
49%

legjobb elkezdeni kenegetni mindjart az elejetol, a nbor nem valik hidratalta es feszesse az egyik naprol a masikra.

olyan kencet hasznalj, ami E-vitaminnal van dusitva, ill. borfeszeseto kremeket, ami egyben hidratalja a borodet is.

figyelj oda az osszetevokre, pl legyen benne SHEA BUTTER, vagy MARINE EXTRACTS, altalaban ezek a tengeri 'gazok' feszesitik legjobban a borodet

en pl. Avent stiak elleni kremet hasznaltam mar a terhesseg elejetol, es e vitaminnal dusitott kokuszmasszazs-olajat hasznalok- mindegy milyen markaju. kenem magam minden zuhanyzas utan(ill. a parom)

en hajlamos vagyok a sztriakra, mikor hirtelen megnottem, vagy megiztam serdulokoromban, tele voltam veluk a csipom es a combom tajekan.

most 34 hetes vagyok es meg 1 csik sincs rajtam, lehethogy azert, mert alig hiztam valamit es a pocakim is eleg kicsi. majd meglatom mi lesz a vege fele.:-)

2008. szept. 16. 18:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Búzacsíra olaj
2008. szept. 16. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!