Mivel ápoltátok a melleteket hogy ne repedjen ki vagy hogy ne repedjen tovább?
Sokat nem tehetsz ez alkati kérdés. Aromax-os mandulaolajba csepegtess néhány csepp levendula olajat és minden fürdés után ezt maszírozd be a bőrödbe. Ne sajnáld róla! Ettől puhává és rugalmassá válik a bőröd. Nekem bevált, pedig a terhesség előtt nagyon vékony voltam mégis már 4-5 kg hízástól megrepedt a bőr a combomon, ezért már terhességem elejétől kutattam mit kellene használnom ezt ajánlották és bevált. Közel
30 kg szedtem föl a kezdő 46 kg-ra és jól bírta a bőröm. Egy héttel hordtam túl a lányomat és a szülést megelöző 2 napon repedt meg egy picit a pocakom alul, de nem ez a durva lilás vöröses csík csak ilyen halvány fehér és tényleg alig látszik. Szerintem a terhességi csíkra való krémek szülés utánra valók, hogy feszítsék a bőrt a terhesség alatt minnél rugalmasabbá kell tenni hogy ne repedjen.
szia.
A DM-es (babylove) márkájú terhességi csikok elleni olaj
A 12.-ik héttöl használom,most betöltöttem a 30.hetet és semmi csik nincsen nagyon jól karbantartja a bört és nincs feszülö érzés illetve viszketés.Az ára se húzós asszem 1250.ft körül mozog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!