Milyen krémmel kenegetitek a hasatokat és a melleteket, hogy rugalmas maradjon és csík mentes? (tudom ez alkati kérdés is)
Szia.Én a kisfiammal(25hós)már akkor elkezdtem kenni babaolajjal a bőröm(cici,popsi,comb,has)reggel-este,amikor megtudtam,hogy babát várok:-),nem lettem csíkos.Most 6hetes terhes vagyok,még nem voltam dokinál,de már kenem magam reggel-este(Johnsons babaolajjal):),hátha most hirtelen nyúlik meg a bőröm,nem akarom,hogy csíkos legyen.Persze azt mondják,ez genetika is,nálunk senki sem lett csíkos:-).Az oliva olajat is szokták javasolni,a drága kencék szerintem nem olyan jók:-)
Üdv
Én avon-os feszesítő testápolóval kenem (még várandósság előtt vettem két dobozzal akciósan), néha dm-es olajjal. Úgy látszik, én a "rossz" alkatba tartozom, mert már halványan megjelentek a csíkok, hiába kenegetem szorgalmasan.
17+6 hetes km
Én is a dm-es babylove krémmel kenem.Esténként szoktam fürdés után és eddig semmi csíkom nincs.
27hkm
Elsőnél semmivel, rá 9 évre a másodiknál néha babolajjal, ha eszembe jutott.
Nincs egy darab csíkom sem:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!