Milyen krémmel kenegetitek a hasatokat és a melleteket, hogy rugalmas maradjon és csík mentes? (tudom ez alkati kérdés is)
Szia!
Én mind as két terhességem alatt Jonhson's olajgélt használtam (azt a sűrűt) nagyon hatásos. Nem lett egy csíkom sem pedig hajlamos vagyok rá (kaqmaszkoromból van egy pár sajnos) :(
Szép babavárást!
Nekem bevállt!
Rossmannos Babydream für mama, direkt erre való olaj és testápoló.Tök jó, nincs ezer forint.Én is épp múlt héten vettem, akkor még akciós is volt.Nekem bevált.Őszintén mondom, kicsit húztam a számat, amikor a Brendonban elém tettek majdnem 5ezerért egy olajat!Este fürdés után jó alaposan bekenem a combomat és a pocimat, reggel még mindig nagyon-nagyon puha.
16h km
Én a brendonban vettem milupát, de a gyógyszertárban is lehet kapni. Azzal kentem eleinte a pocimat, aztán a fenekemnél jelentek meg csíkok. Párom vette észre, s azóta ott is kenem, s elhalványodtak a csíkok. A dm-ben nem mertem venni, mert barátnőm auguisztusban szült, s 7 hónaposan, hiába a terhesség elejétől kente hasát, megjelentek a csíkjai, s elég csúnyák azóta is. Pedig egyfolytában keni a pociját még most is.
27 hetes km. Ja, nekem a hasamon semmi csík, s a fenekemről is kezdenek eltűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!