Mit tegyek, hogy megkivanjon a ferjem? (intim kerdes)
Kedves kismamak, anyukak!
Problemam a kovetkezo: ferjemmel a masodik babankat varjuk, most vagyok a 7. honapban, elso gyermekem nemreg mult egy eves. Mielott teherbe estem volna a masodikkal, a szexualis eletunk elegge pangott, ferjem sosem volt az a lepedoakrobata :) Akkoriban leultem vele beszelgetni, elmondtam neki, hogy ez nekem nem jo, nem eleg, es valtoztatnunk kellene rajta. Aztan epp hogy javult volna a helyzet, pozitiv lett a tesztem, es jott a 3 honapig tarto hanyinger.
Igy az elso 3-4 honapban nekem nem volt kedvem a dologhoz, de ugy voltam vele,hetente-kethetente egyszer probaljuk meg, fontos a szexualis elet.
Most mar en kivannam jobban neha, viszont a ferjem rostellve bevallotta, hogy igy, nagy pocakkal nem igazan tud megkivanni, es az elso babanknal is ez volt, csak akkor nem beszelt rola. Ajanlgattam kulonbozo opciokat, nezzunk filmet egyutt, olyan poziciot, ahol nem is latja a hasam, stb., de teljesen elzarkozik a dologtol. Az elojatek is mindig problema volt nalunk, mas modjat nem ismeri/szereti a kielegitesnek.
Emellett csinos kismama vagyok, csak hasra hiztam, odafigyelek magamra, stb.
Nagyon bant, hogy igy is egy balnanak erzem magam, es meg a parom sem kivan, ideges vagyok miatta, es rossz belegondolni, hogy akkor most honapokig nem lesz semmi? Es mi lesz, ha a gatsebtol megint fajni fog szules utan az egyuttlet? Anyukam szerint 'buntetnem' kene, hogy akkor en se elegitsem ki ot, de nem hiszem, hogy ez lenne a jo megoldas.
Mit javasoltok, mit tegyek? Vagy torodjek bele?
Pedig szerintem igaza van anyukádnak. (bár nekem furi, hogy vele beszéled meg az ilyesmit, de biztos én vagyok prűd) Ha ő így is megkapja, amit akar akkor minek strapálja magát.
Nem igazságos, hogy te megteszel neki mindent, ő meg nem foglalkozik veled.
a második válaszban látok fantáziát...lehet kicsit böjtöltetned kellene az emberedet, hogy érezze milyen is ha nincs :)
de ezt csak úgy tudjátok megoldani ahogyan először is, beszéddel! az én férjem is ódzkodott a hasamtól, de mikor szexre került a sor, sosem mondta hogy nem :)) és terhesen én sokszor kívántam a szexet.
szerintem kicsit vond meg a férjedtől is és amit most leírtál nekünk, mond el újra neki is. mond el hogy bálnának érzed magad, miközben NŐ vagy!
Nálunk ez fordítva van...A párom mindig is nagyon kívánta a sexet azt mondta olyan nőt talált meg bennem,akire mindig is vágyott nem gondolta,hogy valakivel ilyen lesz a sex is.
A terhesség se hátráltatja, és néha már megsértődik hogy én mindig alszok,nem akarok sexelni. De tényleg inkább aludnék....Fog ez változni??
NE haragudj kedves kérdező az Off-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!