A Johnsons babaolaj jó a pocakom bőrének, hogy ne repedjen ki?
Én azt használom, már kb. a 12-13 héttől, nekem eddig bevált, semmi csíkom nincs (remélem így is marad).
Azért jó az olaj, mert ha vizes bőrre kened, akkor sokkal több nedvességet tud felvenni a bőröd. 30 hkm
olivaolajasat ajánlanak
én a DM mama olaját használom és semmi csikom, olivaolajos
Nekem nem volt jó.
Nálam a legutolsó hetekben jelentek meg a csíkok,kb félidőtől kentem magam.
Mégis megrepedtem,sok helyen,az egész hasam körben.
Sőt,amikor már kirepedtem,akkor is kentem,hogy javítsak a helyzeten és ápoljam,de viszkettem tőle.
16 hetes terhességtől kentem a hasam és a mellem direkt arra alkalmas krémekkel, a 36-38 héten nagyot nőt a hasam és meg is repedt. Meg a melleim is. :(
Nagyon bőr függő a dolog. Tesóm semmivel sem kente magát, és egy repedés sem volt rajta, pedig 3x szült.
A Johnson&Johnson termékekre, legyen az olaj, krém vagy sampon, nagyon sokan allergiásak.
A DM-ben lehet kapni terhességi csík megelőzéséhez gyógynövényes krémet, ami az összetételt olvasva jó minőségűnek tűnik.
Megjegyezném azonban, hogy a csíkok csak az utolsó két hónapban szoktak megjelenni és a bőr minőségén (genetikán) kívül több mindentől függ, hogy megreped-e (pocak nagysága, túlsúly, mennyire hirtelen nőtt a baba stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!