Másnak is hámlik a hasa? Pedig kenem minden nap, hogy ne repedjen szét.33 ketes km
Szia!
Nekem nem,pedig nagy pocim van!De én javasolnám vmilyen olaj használatát!lehet nekem is csak azért nem!mert minden nap masszázsolajjal kenem!
Van a dm-ben kismamiknak (babylove)masszázsolaj,nem akarok hazudni 800 ft körül van,és nekem 6 hónapig volt elég egy!De jó a napraforgóolaj,vagy az olivaolaj is ha van otthon!Legalább kipróbálásra!remélem használ!
38+5 km
ajánlom a Nivea Baby Oilt. Nagyon fini és hatásos. Azzal szoktam maszírozni+testápolóval.
39+4km
szia
én a 41 hétben járok és egy hete nekem is hámlik a pocim meg viszket nagyon, pedig 12 hetes babásan kezdtem el striák elleni olajos terhesmasszázs terméket használni, és minden nap rendszeresen. Ráadásul ha jól láttam 2 napja lett is egy csíkom már... na ja ha időben szültem volna, most nem lenne :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!