Milyen testhelyzetben éreztétek legjobban a babát első alkalmakkor/hetekben?
Mindenki azt mondja, hogy hanyatt fekve. Én meg ülve, állva, oldalt fekve érzem a kicsiket. Hanyatt fekve alig, vagy nem is. Más is van így? Kb egy hete érzem őket, illetve azóta vagyok biztos benne hogy őket érzem.
15+2 hetes ikres kismama
én is hanyatt fekve.
gratulálok a picikhez.
32 hetes km
Én oldaltfekve, meg előre dőlve a számítógépszéken éreztem a 14. héttől.
Gratula!
30 hetes km
:-) A számítógép előtt ülve szinte mindig érzem őket én is. Visszagondolva a lányomat is hanyatt fekve éreztem eleinte inkább, őt is már 15 hetesen, ezért is furcsa hogy most inkább ülve, sőt állva.
Plussz a lányom többször rugdosott, a két pici meg inkább nekinyomja magát a hasamnak, néha látni is ahogy kidudorodik. Rugni nem nagyon rugnak.
3. vagyok.
Lehet, hogy azért nem rúgnak, mert vigyáznak egymásra! :)
Vagy csak még nem érzed. 28 hetesen úgy jártam az UH-on, hogy a babám eszméletlenül rugdosott, meg dobálta magát, menekült az UH elől, - és én mindezt csak láttam, érezni egyáltalán nem éreztem... Ha nem láttam volna, el sem hiszem, hogy rúgkapál, pedig már jó 30 cm volt akkor, és majdnem 1 kg...
Sok boldogságot!
:-)
Nekem 27 hetesen 4Dn akkorát rugott a lányom az uh-s kütyüre, hogy a dokinak majdnem kirugta a kezéből szó szerint, még a doki is meglepődött, mondta is hogy ejjha! Már akkor is utálta ha piszkálták. A szívhangját is mindig az enyémmel együtt lehetett megtalálni.
Lehet hogy tényleg nem akarják egymást "bántani". Erre nem is gondoltam még, de ha így van, akkor nagyon okosak már most. Nektek is sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!