Az első gyerekemet 36 hétre szültem, most 34 hetes terhes vagyok, szerintetek meg van rá az esély, hogy most ne szüljek előbb? Másnál volt így?
Figyelt kérdés
2011. nov. 23. 08:04
1/3 anonim válasza:
Persze. Nővérem első gyereke 37. hét elején született, a második meg a 42. en. Azért, mert az első korábban jött, nem feltétlen fog a második is. Tudják, hogy miért indult korábban az első szülés? Ha valami felszálló fertőzés miatt, akkor pont ugyanannyi esélyed van időben szülni, mint bárki másnak :)
2/3 anonim válasza:
Minnden terhesség más, így az is lehet, hogy ő végig bent marad. De szerintem ha ilyenkor megszületik azzal sincs semmi gond.
3/3 A kérdező kommentje:
Dokim,annyit mondott,hogy lehet kicsi volt a méhem.
2011. nov. 23. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!