Van itt olyan valaki, aki terhes volt, mégis megjött neki időre és nem tudta az első 3 hónapban, hogy terhes?
Húú--akkor holnap lehet veszek mégegy tesztet. Kezdődött, hogy ugye nem védekeztünk, mensi napján csináltam tesztet, negatív lett, meg is jött délután. Pedig azt hittem terhes vagyok, mert nagyon rossz volt a gyomrom, többször öklendeztem.
Következő hónapban el is mentem orvoshoz, hogy állandó hányingerem van, fáj a gyomrom, teszt negatív. Mensin napra pontos, bár 5 nap helyett 2-ig tart, de sok van.
Most ott tartok, hogy a gyomrom iszonyúan fáj és a bordám alja (épp egy kérdésnál olvastam a bordafájást és ezért jutott eszembe a kérdés.) Meg néha pattog a hasam.
De ugyanolyan csont és bőr vagyok, hasam is lapos. 3 hónap örül nem kellene látszani picit?
Bár nem olyan sokáig, "csak" az első hónapban volt meg, aztán legközelebb a dokinál igencsak meglepődtünk, mikor már 8 hetesnek diagnosztizásta. :)
De minden rendben van, szépen fejlődik, eredmények jók, elvileg két hét múlva érkezik. :)
Gratulálok nektek!
És köszönöm a válaszokat. holnap tesztelek, biztos ami biztos.
1. Vagyok nekem is gyomor panaszaim voltak!a mellem 2szeresére nőt és nagyon kemény lett.többször volt olyan is,hogy görcsöltem pedigakkor nem volt meg.semmi màson nem látszott nem volt hasam sőt az első 4 hònapban 7 kilot fogytam,de mellem még is nőt ,anyàm és anyòsom is rákérdezett nem e vagyok az én meg mondtam nem dehogy!!
nekem egy rokonom mondta,h nem szabad akkor tesztet csinálni amikor várod a mensit!de ha csinálod ilyen esetben mindenképp reggeli vizeletböl!!már mint ha megjön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!