Hány hetesen álltatok neki a babaszoba berendezésének?
Figyelt kérdés
19 hetes vagyok, még semmit se vettünk. A babaszobát ki kell festeni, bútort venni bele, szőnyeget, függönyt, az összes babacuccot, szóval 0-ról mindent. Ti kb mikor álltatok neki ezeknek? A férjem szeirnt elég az ünnepek után, de attól félek, hogy nehezebb lesz nagy hassal, mint most lenne. Csak az a baj, hogy még nem tudjuk a nemét, így nem sokmindent tudunk venni, nem szeretnék uniszex dolgokat. Jövőhéten megyünk UH-ra, remélem végre kiderül a neme, de biztosra csak 4D után mennék, oda meg csak 1 hónap múlva fogok menni kb. De az már bőven karácsony, úgyhogy csak ünnepek után állnák neki mindennek, szerintetek az nem késő?2015. nov. 21. 10:09
11/12 anonim válasza:
Úgy látszik itt csak mi vagyunk csórók, nem lesz egyelőre külön szobája a babának. Anyuék már megvették az első ruháit, megvárjuk a karácsonyt kitől mit kapunk, aztán vásárolunk, bár apósom gazdag nem hiszem hogy vesz bármit is a picinek, de párom reménykedik. Csak képletesen tavaly vettünk neki egy 12 000.- értékű parfümöt, mert azt szeretett volna, mi kaptunk tőle egy legolcsóbb 3.000.- tescos vízforralót, ami már amúgy is volt nekünk...
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nyilván nem én fogok festeni, nem is úgy értettem, hanem azért utána takrítás, majd megvenni mindent, berendezni, stb stb :) De akkor valószínűleg marad ünnepek utánra, pedig már szívesen vásárolnék ezt-azt, de amíg nincs meg a bútor, addig nem nagyon van hova pakolni. Butort meg nyilván festés után vennék :)
2015. nov. 21. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!