Hány hetesen álltatok neki a babaszoba berendezésének?
Megvártuk az amniocentézis eredményét (ez a 19. héten volt), ezután kimentünk az Ikeaba és megvettük a kiságyat+belevalókat. Én úgy gondoltam, inkább most, mint nagy hassal.
Aztán a 23. héten találtam meg álmaim babakocsiját használtan harmadáron, így azt is megvettük. A pelenkázóasztalt meg a kellékeit egy baráti pártól ezen a héten vettük meg féláron.
Nekünk a babaszobát nem kellett festeni vagy szőnyeget, függönyt venni bele, mert nemrég festettünk lakást, (még terhességem előtt). Függönyből meg szőnyegből nem akartunk babásat venni, de most hogy mondod...nekem eszembe sem jutott eddig.
Néhány bodyt már vettünk a 12. hét után, de komolyabban még nem álltunk neki. Most van egy projektem, amit hasznosnak ítélek és le van akciózva Rossmanóval, azt megveszem (vettem már pl. körömollót a babának, meg egy csomag fültisztítót).
Mi tudjuk a nemét, de uniszex dolgokat veszünk, mert azok tetszenek, így ebben szerencsénk van.
24 hetes vagyok és még bírom a pocakomat teljesen jól, szerintem nyugodtan, még ráérsz.:)
Nem kapkodtuk el.
Az első vétel a babakocsi volt 24 hetesen.
26. hét körül kezdtem el ruhákat venni.
30 hetesen festettünk, utána vettük meg a kiságyat, más bútor nem kellett a szobába (szekrény volt, fenyő íróasztal lett a pelenkázó - dolgozószoba volt).
33 hetesen mentem táppénzre, utána vettük meg ami még kellett: pelenkázófeltét, pelenkák, mellszívó, még ruha... kórházi csomag kellékei.
Óriási hasam volt, de nem akadályozott volna, ha nem lett volna nyár és 40 fok, így a végén kicsit nehézkes volt, féltem is hogy nem leszünk kész.
A 37. héten még mostam, vasaltam, a 38. hétre meg megszületett.
A szobát 30 hetesen kezdtük el csinálni..
Festés, bútorok.. Stb
A babakocsit ma vettük meg (37 hetesen)
Ruhák mosása vasalás a kettő között történt.. Szép lassan :)
37. Hetesen
Mi teljes lakásfelújítàst csináltunk, és mivel a szövetkezet is akkoriban cserélte le a nyílászárókat az épületen, előbb megvártuk az ablakcserét, utána tapétáztunk, festettünk, így a berendezés az utolsó pár hétre maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!