28 hetes kismamák; tapasztalatcsere?
Minden kényelmes még; kisfiunk minden irányba forog még a pocakomban (kíváncsi vagyok hogy mikor fordul be), sokat csuklik. Egy hete éjjelente folyik az előtejem; hol jobban, hol csak alig- de utána olvastam; normális :-)
Néha odafeszül a hasamhoz, aranyos nagyon! Szerencsére sokat mocorog.
Van hogy szurkál a méhem; beleszúr, az fáj; de el is múlik egy pillanat alatt; a doki szerint jóslók; de normális. Most egy hete elkezdtem keményedni is; úgyhogy mehetek vissza, rám néz; és 3*2Panangint kell szednem addig, de sok volt stressz; pihenek; és szinte már nem is érzem (vagy legalábbis nem úgy) ezeket a keményedéseket.
A lábikra görcs akkor jön; ha félálomban elfelejtkezem magamról; és kinyújtózom a lábammal. Na az szörnyű.....
Gesztációs diabéteszem van; de ami óta tartom a diétát nem hízok; majd rá is kérdezek hogy ez normális-e (előtte 7 km-ot híztam...).
Egyébként minden szuper!
A 30. héten festik a szobát; a bababútor már megvan; a ruhák is, a babakocsi is. A festés után pakolászásra szánok még 2 hetet; aztán nem is tudom, a 35. héten kezdek el mosni mindent azt hiszem.
Minden tapasztalat; minden élménybeszámoló érdekel! Boldog babavárást mindenkinek!
Én holnap töltöm a 28. hetet, harmadik baba. Egy négy éves fiú és egy 21 hónapos kislány várja már rajtunk kívül idekint. Úgy néz ki ő is fiú lesz ezt pénteken a 4dn vagy megerősítik vagy megcáfolják. :) Rengeteget mocorog, többet mint az első kettő együtt véve. Legalábbis nekem úgy tűnik. :D Nevet még nem sikerült neki találnunk, még várat magára. A cipőmet felvenni, a gyerekekhez lehajolni, a játékokat felszedni, mosást betenni, sütni már nem kényelmes, érzem hogy nyomom. Én naponta 2*2 magneb6ot szedek így keményedésem nem igen volt még. Lábgörcs viszont előfordul, vagy a farpofám tud még görcsbeállni rendesen. Én eddig 4kgot híztam.
A ruhák már megvannak, van a nagyobb tesóról is ami megmaradt, meg bevásároltam most is jócskán :D (ezért lehet kicsit hidegzuhanyként érne ha azt mondanák most hogy mégis lány) Ágyat kell még vennünk. Vagy neki veszünk egy kiságyat, vagy nővére kap ifjúsági ágyat, ő meg meg az ő helyére a kiságyba.
Hol fogtok szülni? Pontosan mikorra vagytok kiírva? Jó babavárást és könnyű szülést majd! ;)
Sziasztok! Én Komárom -Esztergom megyében fogok szülni, február 11.-re vagyok kiírva.
Tegnap megvettük a festékeket; és megrendeltük a tapétát is; alakul a dolog :-)
Megnézett az orvos, zárt a méhszáj; minden rendben.
Igen, a cipőkötés... én most tettem oda magamnak az előszobába egy stokit; így könnyebb :-)
A baba medence végű fekvésű, de még rengeteg ideje van; és szokott is pörögni minden irányban :-) VAn valami amit feltétlenül megvesztek, ill. tapasztalat azoktól akiknek már van babája, hogy mire van szükség, és mi az amit felesleges?
Én az átmosható matrachoz ragaszkodom; de moshatózni szeretnék, és abból előfordul hogy kifolyik a pisi; ill. rugalmasabb is az a matrac jóval (kókusz az is). ÉS drágább...... :-)
Ill. a légzésfigyelőnél szeretnék bébiőröset, de nagy a lakás, így nyugodtabb lennék.
Mikor kell gyerekorvost választani? A 30. hét körül már lehet? Ok hogy ráérek egy hónappal szülés előtt; de mi van ha kora baba pl? Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!