Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy vagytok 29-30 hetes...

Hogy vagytok 29-30 hetes kismamák?

Figyelt kérdés

Én 29 hetes vagyok. Eddig nagyon könnyű terhességem volt, kisfiút hordok a szívem alatt. Nem volt hányinger az elején, nincsen azóta sem szinte semmi tünetem. Nagyon élvezem a várandósságot.

Ti hogy álltok a babaholmik vásárlásával? Nekünk már majdnem minden megvan az apróságokat leszámítva. Kb 2 hét múlva állunk neki a szobáját festeni, és a bútorait összeszerelni. Egyelőre nagy kupi van a leendő szobájában.

Meséljetek Ti is :)

2013. ápr. 23. 14:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerencsés vagy. :)

Én 30hetes vagyok és már nagyon várom a végét. Nekem 3.babám lesz. Van egy 2évesem és 4évesem.Nagyjából már minden megvan, még babakocsi hiányzik. Ha van kedved írj nyugodtan.

2013. ápr. 23. 14:55
 2/14 A kérdező kommentje:
neked nehezebb a terhességed? én a végétől kicsit tartok egyébként...
2013. ápr. 23. 15:22
 3/14 A kérdező kommentje:
mármint úgyértem a legvégétől :D
2013. ápr. 23. 15:22
 4/14 anonim ***** válasza:
szia én most töltöm a 29 et, 2-baba, elsövel semmi gondom nem volt ö lány, de a mostanival szinte minden terhességi tünet elöjött ö fiu :-) sok a savam,nehezen tudok mozogni,vizesedek alvás nem nagyon megy, szobát most fessük majd aztán berendezük, ruhák,kiságy és ami a korházba kell megvan, már csak a babakocsi hiányzik nekünk is ,de azzal ráérünk még, én most a melegtöl tartok leginkább
2013. ápr. 23. 15:32
 5/14 A kérdező kommentje:

a savam az nekem is sokszor sok, attól függ mit eszem. bár nem jöttem rá még, mi az amit nem szabad, de van amitől sok lesz.

az alvás meg igen, tényleg sokkal nehezebben megy. forgolódok jobbra-balra, ráadásul megébredek minden vacakra, és pisilni is ki kell mennem, meg innom is kell. de azt gondolom, ez nem olyan szörnyű, van akinek sokkal rosszabb ennél

2013. ápr. 23. 18:50
 6/14 anonim ***** válasza:
Szia!Èn holnap tôltöm a 30.hetet.Nem igazàn volt gondom a terhessègem elejèvel,nem voltam rosszùl stb... most nagyon szenvedek a savtòl,sokszor ûlve alszok,rengeteget jàrok pisilni,estère kicsit bedagad ès megfàjdùl a làbam de tele vagyok energiàval :-) ami nagyon jò mert az elejèn vègig aludtam a napot!:-) Kislànyt hordok a szìvem alatt,Grèti lesz a neve,neki màr megvan majdnem mindene egy-kèt apròsàg hiànyzik mèg,meg a babakocsi.Magamnak kell mèg bevàsàrolnom a kòrhàzra.A babaszobàt hètvègèn kezdjük festeni,kicsit szellôzik aztàn 2-3hèt mùlva bepakoljuk a bùtorokat!Most elèg jòl telnek a napok, gondolom a vègère kicsit lelassùl majd,vàrjuk nagyon a kis prüntyit!A dokim kérdezte hogy szeretnèk-e gàtvèdelmet,mondta hogy gondolkodjak rajta,most azon agyalok.Fèlek hogy elveszti a rugalmassàgàt a hüvely bemenet,viszont jò ha nincs vàgàs.Nagy dilemma :-) No nagyjàbòl ennyi,szèp napot nektek!Te hol szûlsz?
2013. ápr. 24. 10:13
 7/14 A kérdező kommentje:
szia. én Németországban élek, és itt fogok szülni is. a gátvédelmen én is gondolkodtam, de aztán félek a repedéstől, ami rosszabb lenne, és irányíthatatlan. szóval lehet maradok a metszésnél. ha ügyesen összevarják, ügyesen metszik, szerintem nem veszi később észre az ember. de egy repedést, ha neadjisten nem férne ki a feje mégsem, nem biztos, hogy úgy meg tudnak csinálni
2013. ápr. 24. 14:07
 8/14 anonim ***** válasza:

igen èn is ezen dilemmazok.fôleg az a gàz hogy màr a 35.hèttôl el kell kezdeni felkèszíteni a gàtat masszìrozni olajjal stb....ès a vègèn lehet nem is sikerûl a gàtvèdelem...na akkor milyen tàg marad az embernek a hüvelye stb....

5hèten kersztûl folyamatosan tàgítani.lehet jobb egy 2-3cm mettszès amit szèpen összevarrnak.nalatok van hàlapènz?

2013. ápr. 24. 14:58
 9/14 A kérdező kommentje:
szerencsére nem ismerik a fogalmát a hálapénznek, de ha akar adni az ember sem fogadják el, mert itt akár 3 év börtön is járhat érte a dokinak.
2013. ápr. 24. 15:10
 10/14 anonim ***** válasza:
1.vagyok. Mi svájcban élünk,én itt szülök. :) Kíváncsi leszek,mert állítólag olyan mintha nyaralni mennék. Ki mikorra van kiírva?
2013. ápr. 24. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!