31. hetes vagyok, még sehol a gyerekszoba. Szerintetek ráérek még?
Igazából én majd megbolondulok,hogy még sehol sem tartunk.
Ki kéne még festeni,parkettázni.A gyerekágyon és pár babaruhán kívül még semmit nem vettünk.
A páromat hiba kérem,hogy csináljuk már végre,szerinte ráérünk még.Ahogy szóba hozom a baba témát ideges lesz,mert,hogy én csak erről tudok beszélni állítólag.Velem van a baj?
Nos, magamból kiindúlva....inkább kezd el!
36 hetes vagyok, és most kezdek el vasalni kis ruhákat pakolni.
Még az a szerencse, hogy 3 héttel ez előtt elkezdtük a lakást szépíteni takarítani. A baba rész is nagyjából kész!
Szerintem kezd el:-)
Ideje lenne felrázni a párodat!
Még meg kell csinálni a festést, szellőztetni, takarítani utána, a bútorokat a helyére tenni, hogy az praktikus legyen. Ha újak lesznek a bútorok, azoknak is van a tipikus "új" szaguk, azt is érdemes szellőztetni.
Az idő telik, egyre inkább "elnehezülsz", ami normális. A babaholmikat mosni, vasalni, elrendezni kell. A kórházi motyót összerakni...Az apróságokat is be kell szerezned, a 36. héttől ctg-re kell járnod....
Mi a 36. héten utoljára vettük meg a babakocsit, nekem heti 2 ctg, áramlásvizsgálat, nődoki, diabetológia...a többi napon örültem, hogy otthon lehetek, a 38 hét elején már ott is volt a baba!
háát jó lenne, ha kedves apuka megértené, ez neked fontos! mert nem az számít, hogy van 9 hét még kb., hanem hogy te nyugodt légy, és még "használható" :)
mi is kicsit későn kezdtük a festést, berendezést, jó nagy volt a pocakom amúgy is (mi hamarabb akartuk, csak a festő ismerős így ért rá), addig sürögtem forogtam, míg becsípődött a hátam, utolsó 1,5 hetem fekvős, lustálkodós volt, nem tudtam rendet tartani, így aztán a párom takarított ahelyett, hogy a kórházban minél több időt velünk töltött volna :)
ja, minden kismama a babatémában él, ez teljesen természetes. mond meg az uradnak, hogy legyen már egy kicsit megértőbb! (amúgy, ha a baba meglesz, annyira imádni fogja, hogy aztán ő is folyton babatémában fog utazni!) :)
a kiságy és a ruha a legfontosabb amúgy, de ha megvan a baba, akkor viszont már hónapokig semmit nem fogtok tudni csinálni, örültök, ha takarítani és pihenni tudtok!
szóval vedd rá valahogy a párod, ha mással nem megy, mond azt, szakembert hívsz! (ez hat a hiúságukra) :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!