31. hetes vagyok, még sehol a gyerekszoba. Szerintetek ráérek még?
Igazából én majd megbolondulok,hogy még sehol sem tartunk.
Ki kéne még festeni,parkettázni.A gyerekágyon és pár babaruhán kívül még semmit nem vettünk.
A páromat hiba kérem,hogy csináljuk már végre,szerinte ráérünk még.Ahogy szóba hozom a baba témát ideges lesz,mert,hogy én csak erről tudok beszélni állítólag.Velem van a baj?
Én holnap leszek 31 hetes.Mi lakás eladásba vagyunk.Vidéken kell eladni,és Budán akarunk venni.Szóval nekünk nem,hogy gyerekszoba,de még lakásunk sincs.Ettől teljesen kivagyok már,szörnyű ez a tehetetlenség.Néha be pánikolok ,én is,hogy már alig van idő,mert hát vidékről még a bútorokat mindent fel kell hozni,és nem akartam nagy pocakkal :( Amúgy most anyóséknál lakunk,szeretem őket,de nem akarok itt maradni.Itt egy szobánk van ennyi :( Amúgy nem veled van a baj.Én minden nap említek valamit a páromnak mit kéne vennünk.Szerencsére teljesen mellettem áll és támogat,imádom!Mi még nem vettünk semmit,mert nem nagyon akartam a költözésig,de már nem akarom tovább húzni.De sok mindent kaptunk,babakocsi,kád,kiságy és babaruhák.
Nyugodj meg,és szerintem próbálj meg beszélni vele.Mond meg neki neked ez fontos,és tényleg nem lehet tudni mikor szeretne kijönni a kisbabóka. Nekem erre azt mondták,hogy beindult nálam a fészekrakó ösztön.De szerintem ha így mondod párodnak,jól ki mosolyog.A lényeg beszélj vele,vagy fess ki te.
Jó baba várást!
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem sem velem van a baj :)
A jelenlegi gyerekszoba tele van még a mi cuccainkkal,szekrények,cipők,ruhák,sícuccok...
Én már elkezdtem kipakolászni,de mindent sajnos nem bírok és elég türelmetelen vagyok,hogy még alig haladtam valamit.
Próbáltam én beszélni vele,de neki most más elfoglatsága van :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!