Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyerekszoba! Ki szeretnénk...

Gyerekszoba! Ki szeretnénk festeni a szobát az érkező lurkónak és szeretnék mintákat, figurákat stb. festeni a falra - tudtok olyan oldalt, ahol vannak sablonok, amiket fel lehet ragasztani és úgy ráfesteni a falra?

Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 11:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Ezek ugyan nem sablonok, hanem matricák, de nézd meg őket, sztem nagyon édesek, és nem is drágák!!!

www.falmatrica.com

28hkm

2010. júl. 30. 11:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia, az Opitec katalógusát nagyon tudom ajánlani.

www.opitec.hu

2010. júl. 30. 13:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia, én is matricát tudok ajánlani, mi is azt tettünk a falra. (leszedhető és visszatehető, tehát ha esetleg újrafestitek a szobát akkor is visszateheted a figurákat.)

Mi a bababutorbolt.hu-ban vettük, az oldalon a falidekoráció menüpontban találod a szetteket. Ha görgetsz lejjebb, középtájon találod pl. a mókás farm vagy a safari dekorációt. Mi a farmosat vettük meg, szinte az egész szobát tele tudtam vele ragasztani, nagyon szép lett, a kicsim imádja. Sok sikert a szobadekoráláshoz, és sok boldogságot a kicsihez!

2010. júl. 30. 13:48
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Itt aztán van mindenféle állat, mókás figura én is sokat innen szedtem le, kinyomtattam és fénymásolóval felnagyítottuk, grafittal körbe rajzoltam a grafitos felét rátetem a falra és a felsatíroztam, aztán jöhetett a festés. Időigényesebb mint a matrica, de szerintem sokkal szebb és jobban mutat. Nagyon szép lett a szoba. A lányom most már két éves az ágya mellett Vuk van a játszósarok pedig Hupikék Törpikék.

Ha gondolod tudok képet küldeni priviben!

2010. júl. 30. 14:15
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Az utolsó link nagyon jó, pont ilyet kerestem!

2010. júl. 30. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!