Gyerekszoba! Ki szeretnénk festeni a szobát az érkező lurkónak és szeretnék mintákat, figurákat stb. festeni a falra - tudtok olyan oldalt, ahol vannak sablonok, amiket fel lehet ragasztani és úgy ráfesteni a falra?
Szia! Ezek ugyan nem sablonok, hanem matricák, de nézd meg őket, sztem nagyon édesek, és nem is drágák!!!
www.falmatrica.com
28hkm
Szia, az Opitec katalógusát nagyon tudom ajánlani.
www.opitec.hu
Szia, én is matricát tudok ajánlani, mi is azt tettünk a falra. (leszedhető és visszatehető, tehát ha esetleg újrafestitek a szobát akkor is visszateheted a figurákat.)
Mi a bababutorbolt.hu-ban vettük, az oldalon a falidekoráció menüpontban találod a szetteket. Ha görgetsz lejjebb, középtájon találod pl. a mókás farm vagy a safari dekorációt. Mi a farmosat vettük meg, szinte az egész szobát tele tudtam vele ragasztani, nagyon szép lett, a kicsim imádja. Sok sikert a szobadekoráláshoz, és sok boldogságot a kicsihez!
Itt aztán van mindenféle állat, mókás figura én is sokat innen szedtem le, kinyomtattam és fénymásolóval felnagyítottuk, grafittal körbe rajzoltam a grafitos felét rátetem a falra és a felsatíroztam, aztán jöhetett a festés. Időigényesebb mint a matrica, de szerintem sokkal szebb és jobban mutat. Nagyon szép lett a szoba. A lányom most már két éves az ágya mellett Vuk van a játszósarok pedig Hupikék Törpikék.
Ha gondolod tudok képet küldeni priviben!
Köszönöm mindenkinek!
Az utolsó link nagyon jó, pont ilyet kerestem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!