Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! A véleményetekre...

Kismamik! A véleményetekre vagyok kiváncsi! Szóval:adott egy kiságy, és adott egy bölcső, na és adott egy gyerekszoba?

Figyelt kérdés
A KISÁGY az most a hálóban van a bölcső pedig a gyerekszobában. Na már most a háló azért elég messze van a gyerekszobától, és kérdem én hogy éjjel meg fürdés után fogok rohangálni a gyerekkel a kiságyhoz? A problémám az, hogy egyesek szerint a kiságynak a gyerekszobában a helye és csak a bölcső legyen velünk a hálóban, mert hogy a gyereket ugyis külön kell majd rakni, és napközben legyen a a gyerekszobába, Vagy szerintetek mit csináljak?Várom az ötleteket,mert a családban lévő sok "jó" tanácstólé megőrülök.
2010. jún. 3. 09:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Az én babámnak külön szobát rendeztünk be. Kezdettől fogva ott alszik, csak amikor beteg volt, akkor aludt velünk.

Nekünk ez nagyon bevált, 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, nyugodt, vidám baba. Hogy nyugodtak legyünk, azért beszereztünk egy légzésfigyelőt is. Nappal pedig kint van a nagyszobában velem.

(A dokinéni egyébként méltatlankodott az első látogatásnál, hogy miért nincs a kiságy a mi ágyunk végében, mert csak odanyúlok, megsimogatom és megnyugszik,...)

2010. jún. 3. 09:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csináld úgy, ahogy neked jó, és ne foglalkozz senkivel. Lányom 19 hós, és átköltöztünk az ő szobájába amikor megszületett, azóta ott alszunk. Ő kiságyban, mi a franciaágyon. Semmi gond nincs ezzel. És most amúgy is jól jön,
2010. jún. 3. 09:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Én is azt látnám ésszerűnek, hogy a bölcső legyen mellettetek, a kiságy a gyerekszobában. De ahogy neked jobbnak tűnik, úgy rendezd el! A ti lakásotok, te látod át, a hozzátartozókkal meg ne foglalkozz, úgyis lesz még ezer "hasznos" tanácsuk a babával kapcsolatban.

Attól is függ, meddig tervezitek a babával alvást.

2010. jún. 3. 09:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam, hogy olyan 3-4hónapos kora körül költöztetném át a saját szobájába.Akkor még nem késő szerintem.
2010. jún. 3. 10:32
 5/9 anonim ***** válasza:
szia. nekünk a baba velünk lesz, de mivel nagy a lakás, ezért a nappaliba (étkező) beszereztünk egy bölcsőt. napközben abban lesz, éjszaka meg a kiságyban.
2010. jún. 3. 11:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Szióka!

Hát én azt tudom leírni hogy én hogyan fogom csinálni.Mi az apukával teljes egyetértésben úgy döntöttünk hogy velünk fog aludni a baba,mármint a mi szobánkban.Azért is mert nyugodtabbak leszünk ha ott van melletünk,könnyebb hozzá felkelni és a leendő szobája messze van a mi hálónktól.Bezserzek egy bölcsőt vagy járókát és napközben is ott lesz ahol én este meg az ágyikójában mellettünk!De egyébként szerintem halgass a megérzésedre és csináld úgy ahogy neked a legjobb,ebben az esetben nem kell senkinek sem megfelelni leszámítva magadat és a babát!

Boldog babavárást 19h km

2010. jún. 3. 12:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekünk a 3. baba jön. Előzőek is velünk aludtak és ő is velünk fog. Én egyszerűen nem tudnék úgy elaludni, hogy nincs mellettem. Sőt bevallom hogy köztünk aludtak mert annyira féltem, hogy baja lesz, hogy igy nyugodtabb voltam, igy jobban hallottam ,hogy szuszál. Ahogy ismerem magam egy percet sem aludtam volna mert öt percenként a kiságyhoz rohangáltam volna. A másik meg ha sirósabb is a baba akkor fárasztó állandóan a másik szobába rohangálni.

35 km

2010. jún. 3. 15:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Nálunk is nagy a ház és a harmadik szoba messze van a miénkhez!Az lett berendezve és én ahogy az elsőnél is 1-2 hónapot vele leszek, van kamerás bébifigyelőnk és ha már nem leszek vele akkor is látom.Nem akarom szoktatni hogy velem aludjon, a másik önállósult, őt is így szeretném.

Ha átaludja az éjszakát átköltöztetem a nagyobb gyerekszobába a másikhoz,(25nm).Együtt mégjobban el lesznek.

2010. jún. 3. 17:19
 9/9 anonim ***** válasza:
mi a kiságyat a gyerek szobába tesszük ott fogom majd pelenkázni ,fürdetni ,játszani, stb.viszont aludni mellénk kerül a hálóba mi azért döntöttünk így mert a bölcső keskenyebb és jobban befér a hálóba én kb. egy hónapig szeretném a hálóba altatni utána már át tesszük a kiságyba a saját szobájába lesz majd légzésfigyelő és remélem hogy meg fogja szokni hogy neki külön kis szobája lesz :-))
2010. jún. 3. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!