Tettem fel ide egy linket és a véleményetekre lennék kíváncsi. Pozitív vagy negatív?
Ma reggel teszteltem a nemvárt mensesem 4.napján első vizeletből.Ti hogy látjátok?Van ott halovány csík vagy nincs?Várom a válaszokat.Itt a kép:
Van-van, gratula!
Egy 21 hós és egy 1 hetes anyukája
ÉN is ilyet használtam a múltkor,sajnos nega lett....de így összehasonlítva a kettőt ,határozottan ott a csík.
Gratulálok
Jah,amúgy Wondfo a neve.
10-es érzékenységű vatera-teszveszes papírcsík. Pregnancy test Wondfo.
Húúú, nagyon jó lenne ha baba lenne.Nagyon halvány és mivel én nagyon szeretném így most nem tudom hogy csak én képzelem oda és azt érzem amit az utolsó kommentes írt, vagy tényleg ott van.
Nagyon halvány,de ott van a csík :D
Gratulálok!!!
(Mint az az előző kérdésedben írtam: reggeli 1.vizeletben nagyobb a terhes hormon,mint később. )
Üdv: 2 gyermekes,23heteske
Ha nagyon nézem látok valamit...4 napja késik???Akkor viszont 10-sel is jóval erősebbnek kellene lennie.Nekem nem várt napja előtt esti pisi egyértelmű volt.Vegyél másik fajta tesztet is a biztonság kedvéért szerintem.Sok sikert!
15+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!