Tettem fel ide egy linket és a véleményetekre lennék kíváncsi. Pozitív vagy negatív?
Ma reggel teszteltem a nemvárt mensesem 4.napján első vizeletből.Ti hogy látjátok?Van ott halovány csík vagy nincs?Várom a válaszokat.Itt a kép:
Szia!
Én most pont egy friss példával tudok szolgálni! :) 4.-én vagy 5.-én ovuláltam (épp azon a 2 napon voltunk együtt tehát tuti akkor fogant) és tegnap csináltam délután egy Wondfo-t, reggel pedig a másikat (valami DM-es) és ilyenek lettek ovu után a 14.-15. napon. Még nem késett csak kíváncsiságból csináltam.
Kívánok mielőbb Neked is ilyen teszteket, nálunk is kis tesó lesz és én is csináltam pár ilyet mint a tiéd. Pl. februárban ellőttem vagy 3-at mert mindegyik ilyen volt mint a tiéd aztán végül megjött. :( Remélem most nem tévedés és érkezik a tesó! :)
Ne haragudj, hogy most itt eldicsekszem vele de úgy érzem most jó példával tudok szolgálni neked. .)
Nagyon érzem már a mensit. :o(
Majd reggel kiderül.
Szerintem negatív. Én úgy szoktam nézni a pozitív teszteket, hogy a lapotpot kicsit megdöntöm így más lesz a fényhatása a kijelzőnek. Ha pozi, akkor simán látszódik a második csík. Sajnos a tiédnél nem, csak mintha egy fél csík lenne.
Amúgy én is ilyen teszttel teszteltem (igaz nem vaterás, hanem ebay-es teszt) 5 nappal a nem várt előtt és ilyen lett. A felső reggeli az alsó délutáni teszt.
Nem tudom-nem tudom-nem tudom.
Már belefáradtam a kérdőjelekbe.Ha nem vagyok terhes akkor jöjjön már meg és legyek túl rajta ha meg terhes vagyok akkor meg POZITÍV tesztek akarok ami egyértelmű 2 csíkos.Istenem most segíts! :O) :O(
Jó reggelt mindenkinek!
Sajnos a sejtésem beigazolódott és NEM vagyok terhes!!!
NEGATÍV!Semmi halvány csík!Még nem jött meg de nagyon érzem már és szerintem ma meg is jön.Köszönöm a biztatásokat és a határozott válaszokat mindkét véleményről.Tanultam belőle annyit hogy amikor már direktbe próbálkozunk a babával nem fogok 4500ft-ot kidobni tesztekre mert hülyeség.Magamat hergelem.Megvárom majd akkor hogy késsen legalább 1 hetet és akkor fogok tesztelni max. 2-őt.Rájöttem hogy felesleges pénz kidobálás csak.Mindenkinek azt ajánlom hogy várjon a nemvárt menses után legalább 1-1.5 hetet és ha negatív akkor várja a mensest ha meg pozitív akkor menjen UH-ra!Én ezt fogom tenni a babaprojekt idején.Köszönöm még egyszer a válaszokat mindenkinek, és örülök hogy ennyien megosztottátok a véleményeteket velem!Mindenkinek más a tapasztalata és története és emiatt ne essetek egymásnak, nem szabad!Én nagyon boldog vagyok mert van 2 gyönyörű és egészséges kisfiam (8éves, 1 éves)akiket imádok és nem tud lelombozni egy negatív teszt.Mindenképpen lesz 3.baba az már biztos (remélem kislány) és azt meg majd Ő eldönti hogy mikor akar jönni, én türelmesen és nyugodtan fogom várni!Mindenkinek jó terhességet és jó babázást!Fő az egészség! :O)
15 hetes!
Nem támadtam Neked! Az,hogy leírod,Nálad hogy volt,egy dolog...ezzel nincs is baj. Viszont okos is próbáltál lenni,amire én reagáltam: "..4 napja késik???Akkor viszont 10-sel is jóval erősebbnek kellene lennie." Erre írtam,hogy a késői pé-ről nem hallottál? Ha Te ezt képes vagy magadra venni...
Kedves Kérdező! Ha lesz valami,akkor megírod? Bár augusztusban szerettétek volna össze hozni,de azért én szorítok!!
Üdv: 23heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!