Tettem fel ide egy linket és a véleményetekre lennék kíváncsi. Pozitív vagy negatív?
Ma reggel teszteltem a nemvárt mensesem 4.napján első vizeletből.Ti hogy látjátok?Van ott halovány csík vagy nincs?Várom a válaszokat.Itt a kép:
Drága kismamák!
Még most sem jött meg és reggel óta még a megfog jönni érzés is eltűnt.Tegnap is csak este éreztem jobban.Nappal kevésbé.Már nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz.
Sziasztok!
Még ma sem jött meg és nagyon nincs étvágyam és gyengének érzem magam.Nincs megfog jönni érzésem.Kívül száraz vagyok belül nedves.Hol tojásfehérje váladék-hol krémes.A mellem kevésbé feszül mint eddig.Nincs puffadás.A fejemet nehéznek érzem.Folyamatos nyomást érzek a méhemben,de nem fáj.Ha nem jön meg hétfőn veszek 10-es tesztet a vateráról Wondfo-t mert a többi nagyon drága és kedd reggel megcsinálom.Volt valaki hasonló helyzetben aki babás lett?
Segítsetek!
Ma délután elkezdtem vérezni de nagyon keveset, inkább piros pecsételő vérzésnek mondanám.Nekem ha megjön akkor az 1-2.nap sok szokott jönni és 2 óránként cserélnem kell tampont.Na most órák óta csak betét van bent és pecsételek.Görcsölt a hasam és 2 algopirint kellett bevennem hogy elmúljon.Volt már így valaki?
Utolsó bejegyzésem:
Éjszaka beindult a mensesem rendesen így most már megnyugodtam hogy kiderült hogy mi ez az egész huzavona.Késés.Majd augusztusba startolunk a férjemmel ami már nem megszakítással lesz és ősszel már én is 3x-oros kismamaként fogok írni kommenteket. :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!