Szeretnék 28-29 hetes kismamikról hallani?! Hogy vagytok, milyen érzéseitek vannak? Készen van a gyerekszoba? Stb.
szisztok,28hetes leszek holnap,mi még semmit nem vettünk meg,kivéve a babakocsit:-)amivel még ráértünk volna.Az éjjel forgolódott a bébink,kereste a helyét,még nem fordult be,nem tudom mikor fog,de egyre szűkösebb neki bent,néha tolja,feszíti a csontjaimat meg a méhfalát.A tegnapi éjjel volt az első,hogy reggel 6ig nem hagyott aludni a forgása miatt,feszült a hasam.A cuccokat a jövőhéten kezdjük el gyűjteni.Még van 2,5-3 hónapunk,gondolom elég lesz.
Könnyű szülést nektek és élvezzétek a babahordást!!Mi 03.30-ára vagyunk kiírva,Ti?
Szia!
Én 29hetes vagyok eddig minden oké volt de szilveszter óta nagyon vizesedik a lábam nem tudom ti hogy álltok ezzel?
A hasam hatalmas sokan el se hiszik mennyi van még hátra bár nekem a harmadik baba és egyik gyermekemmel sem volt kicsi a hasam.Éjjelente meg iszonyatosan görcsöl a vádlim így magnéziumot is el kellet kezdenem szedni a vas meg a magzatvédő tabletta mellé.:-(((((
Te hogy vagy???
Ja a babaszoba sehogy se ál még mi még csak most kezdünk el vásárolgatni én ilyen hülye babonás vagyok......
utolsó voltam
Valamiért most éjszaka nekem is sokat járt az eszemben a szülés, hogy mi lenne, ha hamarabb beindulna, tudnám-e hogy mit kell csinálni stb. Nem érzem még hogy a szülésre fel lennék készülve, nem félek tőle, csak még pl nem találkoztam a szülésznővel, nem voltam az osztályon, azt se tudom hova kell menni (nyilván odatalálnék ha muszáj lenne :)) Majd ezekre most januárban szeretnék sort keríteni, és van egy csomó kérdésem is a szülésznőhöz, amiket ha megválaszol, akkor nyugodtabban várnám a nagy eseményt. Egyébként márc. 16-ra vagyok kiírva.
Én nem vagyok babonás, a vásárlásoknál inkább az járt az eszemben, hogy könnyebb viszonylag kis hassal rohangálni a dolgok után, mint a vége felé, amikor már biztos jobban elfáradok. így is sok mindent kell még venni, és örülök, hogy a nagy dolgokat sikerült már beszerezni.
2. válaszoló
Én is félek nagyon a szüléstől ráadásul nekem programozott császárom lesz mert az előző két gyermekem is császárral született sajna.
Én nem is biztos hogy kitudom hordani a babámat 40hétig mert több mint valószínű hogy ki kell őt venni a 37-ik hét környékén mivel veszélyes hogy a méhemen hegrepedés lesz:-(most járok a 29ik hétbe és a mi számításunk szerint március elején meg lesz már a babánk de az is lehet hogy február végén.
Mindenkinek boldog babvárást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!