Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy néz ki a gyerekszoba...

Hogy néz ki a gyerekszoba ahova várod a csöpséget? Le tudod fotozni?

Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 12:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez csak egy részlet, mert kicsi a szoba és egészben nem fér bele a látcsőbe. A rajzokkal a falon épp ma lettem kész. :D

2012. okt. 26. 12:58
 2/8 A kérdező kommentje:
ez álomszép!!!!!!!!!
2012. okt. 26. 12:59
 3/8 anonim ***** válasza:
meseszép első :)
2012. okt. 26. 13:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Egyik képen látható, hogy hogyan vártuk a csöppséget, a másikon pedig már ő maga is bent fekszik a kiságyába :)Mi egy szobás lakásban lakunk, így ez a sarok lett neki kialakítva...a lehetőségekhez képest.

Kérdező, te milyen szobát tervezel?

2012. okt. 26. 13:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Azert ne keseredj el, ha nektek nem lesz szep babaszobatok. Mi 3 eve az elso babanal beraktunk a franciaagy melle egy racsosagyat es egy pelenkazot, ez volt a babaszoba :-))) Azert tettem par baranykas falimatricat a kisagy fole a falra. Most a harmadik mar egy gyonyoru, nagy lakasban fog sajat szobaba szuletni jovore, de a babanak ez ugyis mindegy.

Itt a vegtelensegig lehet gyonyoru babaszobakat nezegetni

[link]

2012. okt. 26. 14:00
 6/8 anonim ***** válasza:

13:26-os (egyszobás) válaszoló:

Majdnem elájultam, amikor megláttam a falat a kiságy körül. Eszméletlen jól néz ki.

Amúgy a lényeg úgyis a kiságyon belül van. Mekkora a kiságyatok? Vagy az túl nagy, vagy a baba még annyira picike, de annyira jól mutat a képen, a kis zöld takarójával, majdnem "beleolvad" a háttérbe. :-)

Szval Nekem eszméletlen mód tetszik, ahogy a fal megvan csinálva!

Ügyesek voltatok!

2012. okt. 26. 17:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Köszönjük! :) Jelenleg még csak inkább saját élvezetre van a fal, hamarosan aztán majd ő is élvezi és nézegeti remélem! A kiságy nagy (140*70-es) és a babó meg pici (2600 gr a képen). Utólag néztem én is, hogy a kiságyra figyelő állatok háromszor akkorák, mint a kis újszülöttem :) remélem, hamar túlnőjük az állatokat!
2012. okt. 26. 19:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Jah, a falat én festettem szülés előtt két héttel... szerencsére még pont be tudtam fejezni időbe, mert 3 héttel előbb érkezett a kis manó :)
2012. okt. 26. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!