Hanyadik hétre készültetek el mindennel? (kórházi csomag, gyerekszoba, ruháák mosása-vasalása. Stb) Mikor volt az, amikor azt éreztétek, hogy minden készen áll a pici fogadására?
Gyerekszoba kész volt a 25. héten, akkor voltunk szabadságon és megcsináltuk. (Én végig dolgoztam, szülés előtt 4 nappal hagytam abba, igaz 2 héttel előbb jött) akkorra már megvolt minden, egy rakás pelenka, mindenféle ápolási cucc, stb...
A ruhákat kimostam amikor megvettem őket a terhesség alatt (kb 10. héttől vásároltam), aztán a 34. hét körül megint kimostam és vasaltam mindent. A kórházi csomagba megvolt mindenem már elég korán, de valamiért féltem összerakni, azt aznap raktam össze amikor 38 hetes lettem. Rá 2 napra meg is indult.
Második babával most vagyok 37 hetes, múlt hétvégén csináltuk meg a szobát, kimostam kivasaltam a kis ruhákat és összeraktam a kórházi cuccot is.
A szobával a 25ik héten végeztünk, a férjem akkor volt szabadságon, így akkor estünk neki. Azóta kis dolgokat vettünk a szobába, mostanra készen van.
Én 2 napja mosom újra a cuccokat és vasalom, holnapra készen van. Mindent elrakok :)
A kórházi cuccot 1,5-2 hét múlva rakom össze.
33hkm
A babaszobát akkor csináltuk meg, amikor meg tudtuk, mi lesz a neme a kicsinek! Én 22hetesen tudtam meg!
És mi hosszú hétvégén festettünk, aztán apránként csináltunk mindent(függöny, dekor).
Babaruhákat és a kórházi csomagot kb a 33-36. hét között kezdtem el rendezgetni, összeszedni listába mi kell még, meg persze összepakolni, ruhákat mosni, vasalni!
Kb a 38. héten éreztem, hogy most már jöhet a kis Drágánk!! :)
39hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!