A Felicitas csomag a 6. hónaptól vehető át. Az hanyadik hetet jelenti?
A terhesgondozóban kaptam egy kis csomagot még az elején, amiben volt egy kiskönyv: Várandós Mamák Tanácsadója címmel, és ebben volt egy kupon, amit be lehet váltani.
Most olvastam, hogy akinek nincs, az írhat a Felicitas-nak, hogy küldjenek. (a honlapon megtalálod az elérhetőségüket)
Én úgy tudom 26.héttől.Én most váltottam be,meg se nézte a nő,mi van ráírva.Amúgy a DM-ben is ha csináltatsz kártyát a babaprogrammal együtt akkor ott is adnak csomagot.Egyébként én azt hittem egységes a csomag,de barátnőm 1 héttel korábban váltotta be mint én(mondjuk más helyen is)de tök más dolgok voltak benne :( Reménykedtem egy cumiban,de nem kaptam :( Amúgy a dm-es nagyon jó,kapsz egy kupon füzetet,ahhoz van ingyen cumi meg tejserkentő te,meg egy csomó kedvezmény.
31 hkm
Köszönöm a válaszokat. Még várok akkor 1 hónapot, az a biztos.
A DM-ben pont tegnap váltottam ki a csomagot, igaz, azt meg 2 hónappal a szülés előtt lehet, de a pénztárost nem érdekelte. A kuponfüzetben viszont nekem nincs ingyenes cumi, csak Laktoherb. De így is örülök, mert egy csomó terméket olcsóbban lehet majd megvenni. :)
Sőt, még a Rossmanos kártyát is kiváltottuk.
Neked mi volt a Felicitas csomagban?
Boldog Babavárást!
24 hkm
Engem is érdekel mit adnak a csomiba,én is kaptam ilyen kis könyvet aminek a hátulján van a kupon...:)
23hkm
Benne lesz az a cumi is.Egymást követő oldalon vannak(2.3.OLDAL),ugyanúgy a középső sávba,Én is alig találtam meg :D
A Felicitas csomiban volt egy db pelenka,4 db tea,egy Sudocrem(popsira),meg ugye egy csomó füzet és szórólap.Nem vitték túlzásba.
Hát azt hittem azért több mindent adnak...:D
Mondjuk fürdető mintát,popsitörlőt ilyeneket...:)
Fürdető nekem a DM-es csomagban volt,meg 2 féle popikrém.
31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!