Kórházi csomag?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Még korai, ezzel tisztában vagyok. Csak kérdezném, hogy Ti mikor állítottátok össze a kórházi csomagot, és mit raktatok bele? Magatoknak illetve a babának.

Mi szeptember végiek leszünk ( ha minden igaz) :)

Köszönöm

27+3hkm

2012. júl. 11. 09:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
dokimami.hu
2012. júl. 11. 09:21
 2/12 anonim ***** válasza:

Én a 35.hét környékén kezdtem el összeírni,hogy mire lesz szükség,illetve informálódtam ezekről.

Ez nagyban függ a kórháztól,ahol szülni fogsz:mit adnak ott,mit nem szabad használnod (baba barát kórház esetén),stb.

Ami nagyon fontos:

-törülköző (legalább 3 db)

-betét(én Tena-t vettem egy csomaggal+még sima éjszakait is)

-hálóing/pizsi

-tejszaporító tea (nem feltétlenül szükséges,de nekem nagyon jól jött)

-mellszívó

-telefon+töltő

-fényképezőgép

stb.

A babának meg tényleg kórház függő.Nálunk pl. 3 óránként hozták őket szopizni.Nem kellett (nem is lehetett volna használni)saját ruhát,nem kellet pelenka,popsitörlő,fürdető,ilyenek.Erről érdeklődj majd a kórházban.Érdemes még elmenni szülés előtt egy szülés felkészítőre az adott intézményben,ahol bemutatják a dolgokat.Ott mindent elmondanak részletesen.Ez minden kórházban van,csak sajnos sok helyen nem verik nagy dobra.Majd a vége felé,ha mondjuk mész nst-re,kérdezd meg a szülésznőt.

5 hónapos manó anyukája

2012. júl. 11. 09:21
 3/12 anonim ***** válasza:

nagyon sok mindentől függ főleg hogy mit adnak a kórházban Nektek . de sajnos a mai viszonyok mellett ha nem magánban szülsz akkor mindent vinni kell de nem kell mindent bevinni ha rendszeresen látogatnak majd.

ami kell :

neked hálóing v. pizsi télen lehet melegítő is kisnaci nem kell betegnek érezned magad .

köntös szinte sose egyik évszakban se kell ha nem mész ki a parkba . nem fogsz fázni mert fütenek a gyermekágyon .

kell neked betét Tena v. más napi szinten 4 db-ot számolj lehet nem fogy el de legyen.

nagy kényelmes bugyi akár hálós akár textil kínaiból pl.

soksok innivaló ezt nem kell bevinni elég ha szülés után a férjed vesz és visz . nem ajánlatos a baracklé mert puffaszthat és szénsavast se ajánlják. elég a víz . beviheted a teát gran formában is v. más amit szeretsz.

csoki müzliszelet legyen ha éhes maradsz fóliázott szalámi kockasajt opcionális gyümölcsöt is kérhetsz be .

ennyi magadnak . sok helyen van írva újság laptop mp4 ... hát emberfüggő jóleshet de legtöbbször van bent újság v. szobatársakkal lehet beszélgetni nem hiszem h. kellene de lehet bekérni viszont el kéne zárni .

AZ ÉKSZERT SZÜLÉS UTÁN KÜLDD HAZA V AKÁR OTTHON VEDD LE ! sehol se tudnak rá garanciát vállalni.

fésü , hajszárító - lehet bekérni- tusfürdő, tisztasági csomag. fogkefe fogkrém és egy üvegpohár müanyag tányér kis flakonba mosogatószer én vittem itthonról a saját kanalamat villámat és elmosogattam . szalvéta

szilvia egy fél tekercs elég v. konyharuha

babának mindent vigyél ! ezt nem részletezem más listán minden fent van . sapka is kell nekik fáznak még . takaró is kisruha body rugi vigyél pár plussz pelust is törlőkendőt .

2012. júl. 11. 09:22
 4/12 A kérdező kommentje:

Jövőhét csütörtökön megyünk szülőszobalátogatásra a kórházba, ott majd akkor rákérdezek ezekre!

Köszi

2012. júl. 11. 09:23
 5/12 anonim ***** válasza:

09.22-es vagyok .

le se írom mikor összeraktam . marha korán :D wc papír kimaradt de ez evidens . törlőkendő is legyen nálad .

és az összes leleted !!!

2012. júl. 11. 09:23
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Akkor látatlanba is jó dolgokat szedtem össze, ezekre gondoltam Én is. Persze hálistennek a férjem is közel lesz, illetve a szüleim is ha bármi kellene :)

2012. júl. 11. 09:26
 7/12 anonim ***** válasza:

igy van ez jó mert ha megkívánsz valamit tudják vinni szinte azonnal nem kell sok cuccal menni .

Jó egészséget Nektek! szép szülést!

ps. feltöltött mobil és töltö , fképezőgép feltöltve memóriakártya üresen ezek is fontosak ! és ez is kimaradt. :D

2012. júl. 11. 09:38
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Még egy kérdés. A Tena-ból létezik kifejezetten szülés utáni betét, vagy Ti csak a legnagyobb méretűt vettétek?

2012. júl. 11. 10:13
 9/12 anonim ***** válasza:

Bocsi, én csak azért írok, hogy bejelöljem a kérdést, sok hasznosat írt a 09.22es :)

Én is köszi! :))

Boldog babavárást! :)

2012. júl. 11. 10:40
 10/12 anonim ***** válasza:

Patikából rendeltem inkontinencia betét létezik belőle 3-4 féle méret.

rendelni kellett eü kártyával vettem.

9.22.-es vagyok két kisgyerkőcös anyuka. ha van még kérdésetek bátran kérdezzetek!

2012. júl. 11. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!