Átvett valaki mostanában Felicitas Várandós csomagot? Mit tartalmaz most a csomag? Kisvárda, Nyíregyháza környékiek írjatok!
Az enyémben egy mam cumi volt, egy sudocream termékminta, teatermék minta, csomó szórólap és a várandós füzet második része.
Mivel a Felicitas osztja ezért sztem tök mindegy melyik város, közel ugyanaz lesz benne.
Hát nem biztos.
Én 7 hete szültem. Nem sok értelmes volt benne. Egy Domestos, meg valami mosópor minta, és sok-sok prospektus, kukában landolt a 70%-a a csomagnak...
(Budapest)
Jajj, bocsánat, ez szülés utáni csomag volt, várandós csomagom nem is volt, nem tudom honnan kellett volna, na mindegy is...
második :D
Nemrég váltottam ki: Füzetke 2. része, mini Sudocream, mecsek teák, MAM cumi, egy newborn pelus, prospektusok
Szerintem mindenhol ugyanaz, hisz egységesen állítják össze és szórják szét a boltokba.
Felicitas Kft válasza a kérdésemre, hogy mikortól lehet átvenni illetve mit tartalmaz a csomag: A csomagot a 6. hónaptól lehet kiváltani! Ezt, az összes boltunknak írásban jeleztük, ezért valószínűleg nem fogják korábban kiadni a csomagot. A csomag tartalma, területenként, és csomagolás dátumtól függően változik, ezért nem tudjuk Önnek megmondani, hogy pontosan mit is tartalmaz a csomag.
Ők írták, hogy a csomag tartalma területenként más-és más!
Első vagyok, tényleg egy newborn pelus nekem is volt benne.
Én pesten az Árkádban lévő Brendonban vettem át.
Megint az első vagyok. :)
Csak azért gondolom, hogy szinte mindig ugyanaz, mert ugyanez volt benne nekem 2006-ban és 2009-ben is, semmi sem változott. Ill. 2006-ban volt még egy Aventes pohár is, de az már 2009-ben és most nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!