Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Átvett valaki mostanában...

Átvett valaki mostanában Felicitas Várandós csomagot? Mit tartalmaz most a csomag? Kisvárda, Nyíregyháza környékiek írjatok!

Figyelt kérdés

2012. júl. 17. 16:40
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Kár az aventes pohárnak, azt szerettem volna. De akkor ezek szerint egy cumi, pár minta és szórólapok vannak a csomagban.
2012. júl. 18. 16:02
 12/21 anonim ***** válasza:
4es vagyok.Nekem cumi sem volt benne :(
2012. júl. 18. 17:48
 13/21 anonim ***** válasza:
én tavaly váltottam ki Debrecenben a Brendonban és nekem volt aventes pohár benne meg sok sok minden.
2012. júl. 18. 21:49
 14/21 A kérdező kommentje:
Na mostmár ott tartok, hogy lehet, ki se váltom... Nyíregyházáról vagy KIsvárdáról valaki?
2012. júl. 19. 09:07
 15/21 anonim ***** válasza:

Megint első vagyok :)))

Váltsd ki mindenképp, mert semmibe sem kerül és benne van a füzet második része, amihez megint van ilyen kupon.

És volt benne anyák lapja és baba magazin minta, elolvasgatni jó, meg azért valami csak lesz abban a csomagban amit tudsz használni. :) Ha más nem a sudocream.

2012. júl. 19. 09:53
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor mégiscsak kiváltom. Az anyák lapja és a kiskönyv nagyon jól jött az elején, már csak ezekért is megéri akkor :)
2012. júl. 19. 11:58
 17/21 anonim ***** válasza:
Ingyen van! A füzetke 2. része szerintem tök hasznos!
2012. júl. 19. 12:20
 18/21 A kérdező kommentje:
Csak azért mondtam, hogy lehet, ki se váltom, mert 20, ill 40 km-re van csak beváltóhely. :( Ill a kérdésem alapja is az volt, hogy váltsam be inkább a 40 km-re lévő nagyon forgalmas, megyeszékhelyi üzletben (Brendon) vagy a 20 km-re lévő egyik bababoltban???
2012. júl. 19. 13:14
 19/21 anonim ***** válasza:

Megint első :)))

Én most a Brendonban váltottam ki, ami ugye tök forgalmas, de 2009-ben és 2006-ban egy noname kis fotós üzletben. Ugyanaz volt benne, mint most. Szerintem ezért nincs értelme utazni. Meg látod valaki írta, hogy neki volt benne Aventes pohár. Nekem nem, pedig forgalmas helyen váltottam be. Szóval ezért nem éri meg utazni. :)

2012. júl. 19. 16:55
 20/21 anonim válasza:

Én is lekérdeztem pár információt, és én is azt a választ kaptam, hogy területenként változhat a csomag tartalma.

Én is kiváltottam a csomagot.

Valóban nem túl gazdag csomag, de szerintem megérte, hiszen ingyen volt. A 2-es könyvecske nagyon jó.

Olvastam itt, hogy ebben is van egy kupon... nos, ebben nincs. Ezt is megkérdeztem, és azt mondták, hogy a következő csomagot, már a kórházban fogom kapni, amikor megszületik a gyermekem :)

2012. júl. 24. 06:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!