Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Decemberre kiírt kismamik!...

Decemberre kiírt kismamik! Megvettetek mindent? Hogy áll a babaszoba és a kórházi csomag?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nekünk teljesen készen van a babaszoba,egy-két plusz rugit fogok még venni szerintem..

A kórházi csomagot próbálgatom összerakni ahéten,de tanácstalan vagyok hol vegyek pl bimbóvédő krémet? esetleg vegyek-e tejtároló zacsit? eldobható bugyit hol vegyek? Na meg milyen szülés utáni betétet vegyek,és mennyit :)

Ti hogy álltok?

2014. nov. 18. 15:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Bimbóvédő krémet tudsz venni patikában, vagy drogériában. Eldobható bugyit patikában tudsz venni.

Szülés utánra vegyél Tena betétet és valami normál betétet de nagy méretűt. Majd meglátod, hogy mire lesz szükséged. Nekem pl csak 2 napig kellett a Tena, utána már elég volt a normál betét.

Én dec 1.-re vagyok kiírva, de pénteken meglesz a babánk. Nekem már 1 hónapja kész van minden, semmiképp nem akartam az utolsó pillanatra hagyni. 1., mert nehogy előbb jöjjön a baba, 2. meg, ki tudja milyen állapotban leszek a végére. Kisruhák kimosva, kivasalva a szekrényben, minden kellék beszerezve, kórházi csomag pedig az autó csomagtartójában. :) Pénteken reggel csak beülünk és irány a kórház!

2014. nov. 18. 16:08
 2/8 A kérdező kommentje:
hogy hogy időpontra? progis császár?
2014. nov. 18. 16:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, progis császár lesz. Az első szülésem is császár volt. :(
2014. nov. 18. 17:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Nembaj! Tudsz barátkozni a baba szulinapjaval :) és tudod, hogy pénteken találkozol vele!
2014. nov. 18. 18:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia! En dec.16-ra voltam kiirva, ami vegul modositva lett dec.5-re.Keszen vagyok szinte mindennel, kisruhakat kimostam, kivasaltam(persze kozben rajottem, hogy valoszinuleg tul sokat vettem), itthon minden csillog-villog, nehany dolgot kell meg megvennem, de azokat szandekosan hagytam hatra idotoltes vegett.Pelenkazotaskat, sterilizalo keszuleket es eldobhato bugyit kell meg vennem.Igazabol mindet megtalaltam egy webshop-ban, max 2 nap amig hazhoz szallitjak, de nagyon unatkozom, igy a heten meg inkabb nezelodok.Ha megsem talalnek olyat ami tetszik, akkor penteken megrendelem oket.

1 hete hagytam abba a munkat, azota megol az unalom.Sokkal tobb porgeshez vagyok szokva.Tegnap nem is birtam tovabb, bementem dolgozni.Nagyon jol esett :D

Ma viszont megint maradt az unalom, pedig elmentunk kavezni a ferjemmel, foztem, elvegeztem a hazimunkat, segitettem a nagy fiunknak a haziban,jatszottunk.Sportolni ilyen nagy pocakkal mar nem kenyelmes(legalabbis az adott sport amit uzok), valoszinuleg ideje lenne valami hobbit talalnom ami eddig nem fert bele az idombe :-)

Neked hogy telnek a napjaid?

2014. nov. 18. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:
En is decemberi vagyok...nagyjából megvan minden..12re vagyok kiírva.a kisruhák még nincsenek kimosva,jövő héten fogom csak..tényleg a végere hagyom..:))igazabol van annyi mosni valo azon kívül,h akkor kerülök oda!en nem vettem bimbóvédő kremet és tejtároló zacsit és nem is fogok..a korházba nem vinnem be és ha kell akkor elmegy a férjem és megveszi:)eldobható bugyi olyan kenyelmetlen,h én sima pamut mamabugyikat vettem majd kidobom utána..betétből pedig szárnyas super plus betétet vettem kb 35 db ot csak a korházba csak elég lesz:))amugy nem vettem mellszívót se és sterilizálót se mert nemtudom meg,h bármelyiket hasznalni fogom e most vagy ugy egyáltalán..igazából ezeken kívül megvan minden de még a kiszobát kitakarítom egyszer úgy nagyon és aztan kész..ami meg kell majd meg közbe kiderül és megvesszük!:)boldog babavarást mindenkinek!
2014. nov. 19. 01:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én dec 23-ra vagyok kiírva, nekem mindenem megvan, mert 2. baba és mindkettő lány. Volt néhány dolog, amit vettem még, meg hát valami babaruhát is kellett vennem, nem bírtam ki:D Viszont még vasalnom kéne a második adagot meg még egy adagot mosni és vasalni. Babaszoba még nincs kész, de első pár hónapot itt tölti a mi szobánkban, úgyhogy van idő befejezni. Nem is akartam addig kifesteni, mert mi van, ha mégis fiú én meg rózsaszínre festettem a szobát:D

Én most hozatom le holnap a férjemmel a bőröndöt a padlásról és összerakom, lista megvan előző tapasztalatokból. Már azt hiszem a csomagba is megvan minden, mikor eszembe jut valami, előkapom a listát és felírom. De nekem még a lányomnak is össze kell tegyem a bőröndjét, de abba is megvan minden, csak majd azt is összerakom a héten:D

Én már fejőt is vettem, ugyanazt a márkát, mint elsővel használtam-kézit vettem, olcsó, de nagyon jó.

Lelkileg felkészültetek? Tünetek? Sikerült normál hízáson belül maradni?

Lelkileg én nagyjából kész vagyok, tüneteket illetően szerintem megkönnyebbülés lesz már, ha megszülök, annyi nyűgöm volt/van. Hízással most kivételesen jól állok, 9kg eddig és súlyom alapján 11 a max javasolt, így hátha nem lépem túl. Elsővel 25 plusz volt:S

2014. nov. 23. 00:17
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a hosszú válaszokat :)

már azt hittem csak én vagyok kiírva karácsonyra.. :) (25)

megtaláltam a kórház oldalán miket kell bevinnem magamnak meg a babának,annyira örülök neki,hogy nem bénáztam el :))

én a kórházi csomagot,csak december első hetébe rakom össze,nem úgy néz ki a dolog,hogy 37.hét előtt jönne a kisbaba.. (kopp-kopp)

2014. nov. 23. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!