Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szült/vagy fog szülni mostanáb...

Szült/vagy fog szülni mostanában valaki a Bajcsyban?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Karácsonyra vagyok ki írva a kislányommal, de úgy néz ki előbb fog jönni pár héttel. Szeretném meg ebben a hónapban osszerakni a kórházi csomagot, ebben tud valaki segíteni?

Előre is köszönöm :)

2014. nov. 8. 06:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! De szép karácsonyi ajándék!:-)

Én 2 éve szültem a Bajcsyban, akkor a kisfiamat, most pedig a kislányunkat várjuk, januárra vagyok kiírva, szintén a Bajcsyban.

A Te kórházi csomagod a szokásoson kívül /hálóruha, papucs, tisztálkodási szerek, törülköző, étkezéshez evőeszköz és bögre/ a betéttel egészül ki, én az óriás Tena Lady-t használtam, kellett, mert nagyon véreztem még szülés után is jóval. Szval sok-sok betét. Azt javaslom, hogy hálóruhából is vigyél több váltást, vmint papucsból is egy szobapapucsot és egy zuhanyzósat. Nekem anno köntös nem kellett, mert kánikula volt a gyermekágyas szobában /pedig nagyon hideg volt, amjkor szültem/. De ezt Te döntöd el.

A babának cumisüveg /bár próbálj szoptatni, hogy ne adjanak Neki cukros vizet!/, pelus, tisztálkodO szerek /a pelenkázáshoz popsitörlő, popsikenőcs, pelenka, textilpelenka, a köldöktisztításhoz alkohol, fültisztító pálcika vagy steril vatta, gézlap, babahintőpor/. Ruhát bentit adnak rá, abból csak az a váltás kell, amelybem hazahozzátok. Egyelőre ennyi jutott eszembe.

2014. nov. 8. 07:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Télen borzasztó meleg volt a szobákban, én hosszú ujjú ruhával nem nagyon készülnék magamnak. Viszont köntösre szükség lehet, főleg ha ki kell mászkálni a folyosóra. És ki kell. (az én fiam 5 éve karácsony előtt született szintén a Bajcsyban)
2014. nov. 8. 08:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Februárba szültem a Bajcsyban.

Az első szépen leírta viszont nekem nem kellett vinni a köldökápoláshoz semmit. Minden szobában van alcohol meg vatta, mindenki azt használja ha kifogyott újratöltik.

2014. nov. 8. 09:30
 4/7 anonim ***** válasza:
2014. nov. 8. 10:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm sokat segítettetek!
2014. nov. 8. 12:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, 19-re vagyok kiírva :-)

Ti kinél szültök/ szültetek?

2014. nov. 8. 15:34
 7/7 A kérdező kommentje:
én Dr. Kardosnál
2014. nov. 8. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!