Hány csomag 1-es pelenkát érdemes előre megvenni?
Elég, szerintem is. Nekem egy babám van, persze bevásároltam az 1-es pelusból, mindenféle fajtát, de vagy 300 darab volt! Mert mindenki azt mondta, hogy sok kell...Télen szültem, messze volt a bolt (8 km), úgyhogy betáraztam... Aztán 2800 g-mal született a lányom, nagy volt rá a pelus, apa rohangált minit venni. A végén mondanom sem kell, hogy vagy 80 db-ot ajándékoztam el :)
Az első pár hónapban rengeteget gyarapodnak, gyorsan kinövik a pelust. Ugyanez igaz a ruhákra is.
Őszintén, a kisfiamnak egyből 2-es méretű pelenka kellett, mondjuk ő szép nagy baba volt.:)
Ne vásárolj be kis méretből sokat, mert nem tudhatod, hogy mekkora lesz, lehet el sem használod még ezt a 78 db-ot sem.:) Elég ebből egyenlőre, ha meg mégis kell majd, akkor ha megszületik, tudsz még venni. Inkább vegyél 2-es méretűből is egy csomaggal, mert ha nagyobb lesz a baba, akkor az fog kelleni, ha meg nem, akkor is utána már kelleni fog a 2-es méret. A 2-es méret kárba nem fog semmiképpen veszni, de a kisebb méret akár veszhet, ezért abból én nem vásárolnék be annyira.
Én is egy csomaggal vettem.
A kórházban cserélni kellett a gyerekgondozókkal, mert kicsi volt a fiamra. Ők adtak nagyobbat, ha odaadtam érte cserébe a kicsiket :) A többit elajándékoztam. 2-vel kezdtünk igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!