Kismamák, anyukák! Tudnátok nekem írni egy listát, hogy mire van szüksége a babának a kórházban? Legalábbis amit érdemes elpakolni. (darabszámra ha kérhetem, )
Gondolok itt takaró, hálózsák, fürdőlepedő,eldobható ill. textilpelus, alátét, előke, body, rugdalózó,popsitörlő.
A gyerekorvos ír fel receptre gondolom ezt azt, de mit is?
Alkohol, vatta, fültisztítópálca,popsitörlő,hintőpor ezek közül melyiket kell nekem vinnem?
Ezt tényleg korház mondja meg, nálunk mindent adtak a babának, még popsi törlöt is, ruhát is. volt a szoptatós szobában is minden meg a szobánkba is egy szekrény tele.
Egyedül hálózsákból kaptunk egyet és ha az koszos lett úgy kellett kérni újat.
Ami tuti nem kell az elöke. Azt el is rakhatod amíg el nem kezded 5-6 hósan hozzá táplálni, mert addig csak tejet iszik ciciböl vagy cumisüvegböl.
Kórházfüggő hogy mit kell vinni.
ahol én szültem ott csak pelenka kellett,meg textil pelenka büfiztetéshez.A kórház koraszülött osztályán ez kiegészült popsitörlővel.
Én pl a kórház honlapján találtam a listát,ami kell. Nem kevés... Ezért lenne érdemes Neked is a kórháznál érdeklődnöd!
Nekem ezek kellenek: pelenka, textil pelenka, kis pléd, 2 cs törlőkendő, több váltás ruha, kesztyű, sapka.
Nekünk napi 2 pelust adtak, és ennyi. Fürdeni vitték a babákat, úgyhogy pl fürdőlepedő és fürdető, valamint a köldökápoláshoz szükséges cuccok nem kellettek oda.
Van ahol csak kórházi ruciban lehetnek a babák. Változó.
Én vinnék 5-6 textil pelust, egy csomag pelenkát, popsikrémet, 2 csomag törlőkendőt, 2 sapit, 3-4 rugit, alá bodyval. Eldobható pelenkázó alátétet mondjuk 4-et. 1 hálózsákot, és egy kis takarót mondjuk, de szülészeteken ilyenkor van 25 fok legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!