21 hetes terhes vagyok és ureaplasmát diagnosztizáltak. Ti mit tennétek? Többi lent.
Szia! Mi újság? Kivizsgáltattátok magatokat?
Babácska jól érzi magát? :)
Ha valakit esetleg érdekel: 1,5 hónap van szülésig , a kicsivel minden a legnagyobb rendben,ahogy velem is.
Nem bánom,hogy végig szedtem a gyógyszert. Kockáztattam, de megérte, jobban jártam így, mintha hagytam volna a kórokozót magamban.
Nagyon helyesen döntöttél! Büszke vagyok rád.
Ugye, hogy túlélhető volt a vizsgálat?
Lett valami pozitív?
Köszönöm szépen ☺
Szerencsére minden negatív lett. Nagy megkönnyebbülés :) simán zajlott minden, az sztk-ba mindent megcsináltak nekünk, kedvesek voltak.
Szia, bár régi a bejegyzésed, de azóta sincs elérhető tapasztalat terhes nőktől akik hasonló cipőben jártak, ezért kérdeznélek téged, hogy a leírtak után mi történt veled és a babáddal? Azt olvastam, hogy ha a 18.hét után kapod a gyógyszert akkor csontnövekedési gondokat, és a fogak sárgulását okozza a babánál, te tapasztaltad ezeket vagy egyéb tüneteket?
Nagyon köszönöm a válaszodat előre is!
Egy hasonló cipőben járó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!