21 hetes terhes vagyok és ureaplasmát diagnosztizáltak. Ti mit tennétek? Többi lent.
Igen, csak félek, mert csontfejlődést késleltetheti, de eddig szerencsére minden rendben volt az uh-on. Nagyon elkeserít ez a dolog.
Köszönöm a választ
Végig fogom szedni, igazatok van. Csak kerüljön ki belőlem ez a kórokozó!
És tudom,hogy nem lesz semmi probléma.
Gyönyörű egészséges babóca jön világra :)
Szia! Én nagyon szerencsétlenül jártam, 4 széria antibiotikumozt kellett szednem a terhességem alatt. Minndet 10 napig. 8 hetesen tüdőgyulladás, 10 hetesen arcüreggyulladás, 24 hetesen hólyaggyulladás, 37 hetesen megint hólyag. Egy éves a babám és makkegészséges!
Szedd be, az ureaplasma nem vicc! Ja és a férjedet is küldd el a nemibeteggondozóba, hogy azonnal kezeltesse ki, mert különben ping-pong lesz és akkor már tényleg veszélyezteted a gyerek életét.
Ötös vagyok! Minden rendben lesz nálad is! De elengedhetetlen a párod kikezelése is. Az enyémet is elvittem a nemibeteggondozóba. Éjféltől nem pisilhet, a húgycsőből vesznek mintát. Kellemetlen, kellemetlen, de nem szarabb, mint mikor nekünk rákszűrésünk van.
Amúgy én is a doxyciclynt kaptam!
Puszi a babácskádnak!
És ott a nemibeteg gondozóba kap rá gyógyszert ő is vagy azt szedje végig amit én ? és csak utána menjünk el oda?
Mindenféleképpen ki akarom kezeltetni őt is .
Nem, nehogy beszedjen bármit is! Az fals eredményeket adna!
Ott mintát vesznek és laboratóriumban állapítják meg miyen gombája/baktériuma/vírusa van, ha van. Ezek az eredmények kb. 10 nap alatt vannak meg, akkor fog rá gyógyszert kapni.
STD rendelésnek is nevezik, egyszerűbben Bőr és Nemibeteggondozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!