6 hetes terhes vagyok es apamnal TBC-t diagnosztizaltak. Most mi lesz?
Figyelt kérdés
nem igazan tartom vele a kapcsolatot...az elmult fel evben 4szer talalkoztam vele es tegnap mondta hogy beteg...en eleg csunyan kohogok...milyen vizsgalatot csinalhatnak nekem ha terhes vagyok es mit kell tennem ha kiderult hogy en is meg vagyok fertozve? Delutan megyek a haziorvoshoz...csak erdekelne hogy volt-e mar igy valaki?2010. dec. 20. 11:33
1/3 anonim válasza:
Tessék itt van róla egy kis tudnivaló: [link]
2/3 anonim válasza:
Mivel Te még tuti kaptál rendes oltást,valószínűleg védett vagy ellene! BCG oltás!Viszont én a helyedben bemennék a helyi tüdőgondozóba és elmondanám nekik,és valószínűleg kapnál egy olyan próbaszurit,mint suliban is kaptunk!Azt a pirosodósat!
Ezt csak onnan tudom,hogy a lányomnak 1 éves,és már csak 1 éves korig oltanak BCG-vel!Természetesen ő is megkapta a kórházban,de rosszul (mélyre adták) és nem fakadt ki neki,így 6 hósan és most 1 évesen is menni kellett próba szurira,de állítólag védett!És mondták,ha bárki TBC-s lesz a környezetünkben,akkor őt vinni kell be és próbaszuri újra,élete végéig!
Szóval szerintem bemész, és segítenek!
Remélem nincs semmi bajod!Nagyon bolgod babavárást,könnyű szülést, és persze boldog karit kívánok!
3/3 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat...most indulok az orvoshoz es ha megtudok valami konkretat majd irok...
2010. dec. 20. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!