24 hetes terhes vagyok, szeretkeztem a parommal utanna vereztem. Voltam az ugyeleten es veszelyeztetett terhesnek irtak. Mit lehet igy es mit nem? Mire vigyazzak?
Mennyire vereztel? Megvizsgalt orvos? Ha igen, hogyan? Mehszajat megneztek? Ultrahang is volt?
Azert kerdezem, mert a veszelyeztett terhesseg sok mindent jelent. Van aki nagyon az, akar fel sem allhat, max wc miatt.
Masra meg ramondjak, de meg sem nezik.
Az is lehet, hogy csak a szex kozben megserult a nyalkahartya, ilyenkor eleg erzekeny, konnyen verezhet. De ez max pecsetelo verzest csinal, nem eroset.
De lehet mas is, a mehlepeny miatt is verezhettel, arra valoban oda kell figyelni.
Sajnos ha tenyleg nem mondtak el, hogy mi okozta a verzest, vagy meg sem vizsgaltak, akkor kb olyan, mintha be sem mentel volna.
Nem hiszem, hogy nagy gond lenne, csak megijedtél, és jól tetted, hogy bementél a kórházba. A pici valószínűleg jól van, főleg, ha megvizsgáltak. Valamit meg írniuk kellett a papírra. Szerintem a vérbőség miatt lehetett a vérzés, ami csak a hüvelyedből jött, főleg ha csak kevés volt.
Szexel óvatosabban, vagy hanyagoljátok.
Helló. Szerintem menj el ahhoz a nőgyógyászhoz aki a terhesgondozásodat végzi, vagy a védőnődet hívd fel. Addig is fekvés, Magne B6, figyeld, hogy mozog-e. Egyébként valószínűleg "csak" a szeretkezés miatt volt. Most nagyon vérbő ott minden, esetleg egy ér megpattant. Ha a lepény nincs rajta a méhszájon akkor nem hiszem hogy nagy baj lehet .
Üdv, 29 hees kismama.
Szia! Én 9 hetes voltam, mikor szex közben elkezdett ömleni belőlem a vér... Berohantunk az ügyeletre, ott nem láttak semmit, viszont a baba jól volt :) annyit írtak csak rá a papírra, hogy pihenjek.
A babával minden oké, azóta sem volt semmi vérzés (igaz, szex se nagyon...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!