Milyen sorozatokat nézzek? Veszélyeztetett terhes vagyok
Csillagkapu fanatikus vagyok, a teljes sorozat 10 évad plusz 5 évad Atlantisz. Ha szereted az ilyesmit, jó időre lefoglal.
A Bones is a 10. évadnál jár, a Dr. House is megért jó pár évadot.
Időnként előveszem a Sliders-t, vagy az X-aktákat, végső esetben a Vészhelyzetet. Gyilkos sorok, Gyilkos számok. Bűbájos boszorkányok. Mind remek sorozat, és jó sokáig mentek annak idején.
Hát attól függ miket láttál eddig. Én is ugyanebben a helyzetben vagyok, de sajnos kezdek kifogyni, nagyon sok sorozatot láttam már, ami meg még van 1-2 jó, azokat a férjemmel nézem, vagy fogom nézni. Amiket mindenképp ajánlok:
Jóbarátok!
Így jártam anyátokkal!
Big Bang Theory
Modern Család
2 Broke Girls
Mike és Molly
Férjek gyöngye
Jim szerint a világ (ez mondjuk engem annyira nem köt le, de gyerekek is vannak benne, így szülés előtt lehet aktuálisabb)
Szex és New York!
One Three Hill
Rúzs és New York
Született feleségek !
Hazug csajok társasága!!
Trónok harca
Walking dead
Lost
Grace Klinika
Dr. Addison
Jön a baba Hadas Krisztával :)
Ezek közül ha bármelyiket nem láttad azzal elleszel egy ideig :)
Született feleségek, Hazug csajok társasága, Walking Dead.
Ha tudsz angolul, Devious Maids (feliratosan is fent van 1-2 helyen).
Én néztem a Farm, ahol élünk sorozatot is.
Szintén Walking Dead. :D Bár vannak benne izgulós részek...
Mentalista, Dr Csont, Castle, Szex és New York, Agymenők, Modern család, Jim szerint a világ, Helyszínelők. Meg én megnéztem anno az összes Linda és Vízipók részt is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!