Milyen sorozatokat nézzek? Veszélyeztetett terhes vagyok
Két pasi meg egy kicsi, Jóbarátok?
...én magam még a házépítős/átalakítós műsorokat is preferálom.
Kellemes időtöltést, és vigyázz magadra! :)
Köszöm mindenkinek az ötleteket! Írjatok még :)
Leírom amiket már láttam:
Mentalista, Dr. House, Bűbájos boszorkák, Szex és New York, Született feleségek, Grace Klinika, Jön a baba Hadas Krisztával, CSI, Jóbarátok
Dr. Csont 11. Évadát és a Vámpírnaplók 7. Évadát folyamatosan nézem, de 1-2 hetente van új rész.
Odaátot, Walking deadet, NCIS-t, Smallville-t elkezdtem, de nem jött be.
Így jártam anyátokkal, 2 pasi meg 1 kicsi a műröhögés miatt nem jön be.
Ja és nem szeretem a Sci-fiket, pl. Csillagkapu, Star Trek
Tudom nehéz eset vagyok, de ez az egyetlen ami lefoglal, néha könyvet is olvasok. Holnap kapom meg a Greyt, már alig várom.
Mindenkinek jó babavárást vagy babázást! :)
Modern family - sitcom, bár azt nem tudom, hogy van-e benne műröhögés, mert nekem egy idő után fel sem tűnik, de ha jól emlékszem, ebben nincs.
House of Cards - eddig 3 évad van, 13 rész évadonként, politikai sorozat. Nekem nagy kedvencem, fordulatos, izgalmas, és imádom benne Kevin Spaceyt, igaz a 3. évad annyira már nem volt jó.
Sherlock - az angol sorozatra gondolok, évadonként 3 rész, de azok 90 percesek. Nagyon nagy kedvenc, igaz a 3. évad ebből sem annyira jött be.
The affair - karakterdráma, kis krimivel, szerelmi szállal, két nézőponttal. Mi a férjemmel nagyon szeretjük, egy-egy rész kapcsán jót tudtunk beszélgetni, most megy a 2. évad.
True detective - két évados, de teljesen különálló történetek, teljesen már szereplőgárda.
Hirtelen ennyi azok közül, amiket még nem néztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!