Nővérem veszélyeztetett terhes, emiatt a nagyobb gyereke most nagyon sokat néz tv-t. Hogyan beszéljek vele arról, hogy ez így nagyon nem jó?
Nem megértettni kell vele,hanem támogatni segíteni.
Mig netezel gyakori.k.irogatsz ki addig elhiheted volna a kicsit mondjuk játszótere vagy fagyizni
Beleszólni a legkonyebb igy nem jo ugy nem jo,de mar segíteni nem vagy képes?
Persze, ne költözzek rögtön oda hozzájuk? Az ő gyereke, ő vállalta így a terhességet. Ettől még nem kell a nagynak szívnia!
Én amúgy dolgozok, bármily hihetetlen ez egy olyan nőnek, aki a poziteszt után el is felejti mi az a munka.....
De az anyósa főz rájuk, azt sem kell neki. Nem hiszem hogy attól, hogy lemennek a játszótérre baja lesz a babának.
Úristen!te tartod magad testvérnek?
Arad belőled s gonoszság rosszindulat.."irigy vagy talan"
Akkor meg ne osztd az észt ha segiteni nem vagy hajlando.
Megkeseredett egy eleted lehet ha a tesod ellen támadsz.
Tesóm lenel,letagadnalak!!
Nem is az,hogy testvérnek tartja-e magát, de szabályosan tudatlan. Van már gyereked? Tisztában vagy te,hogy mit jelent veszélyeztetett terhesnek lenni?
Hány éves vagy? 18?
Minek az embernek ellenség ha a rokonai ilyenek?! Jesszus...
Munka utan is elhiheted a nagy gyerekete a játszótérre, 8-9ig nyitva vannak 😉
Tudod mit, kerüld messziről a tesódat, van aki segítsen neki, rád ebben a formában biztos nincs szüksége.
De mindemellett a fogamzásgátlásra is figyelj oda kérlek, mert egy ilyen embernek mint te, gyerek nem való!!!
Mondjuk nem is tudom, mit vártál egy olyan fórumon, ahol nők ezreinek van fogalma a veszélyeztetett terhességről...hogy jössz majd te, és világosságot gyújtasz a mi sötét fejünkben? Elmondom neked, hogy itt vannak olyan nők, akik sokkal több mindenen mentek már át, mint amit te egyáltalán eltudsz képzelni, és talán nem a legjobb ötlet felszítani ezt a tűzet...
Szerintem csinálj úgy, mintha ezt a kérdést ki sem írtad volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!