24 hetes terhes vagyok. Most 63 kg, terhességem elején 54 kg voltam. Ugyérzem sokat hiztam, akkor mi lesz még ezután? De nem vagyok nagyobb darab nem is látom magamon csak a pocak. Ki mennyit hizott?
Én a 24. héten 13 kilónál tartottam, és mindenki azt mondta, hogy jó így. Én mindenhová egyenletesen híztam, senki nem hiszi el, hogy ennyit, mindenki olyan 6-7 kilóra tippel.
Én is kétségbe estem, mert a netes kalkulátorok szerint, a felét sem lett volna szabad híznom.
Az számít, hogy honnan indultál, milyen a testalkatod, és milyen ütemben hízol, nekem ezt mondta a védőnőm, és a dokim is.
Én 49 kilóról kezdtem (156 centi vagyok).
Az orvosom is azt mondta, hogy amíg egyenletesen hízok, addig nincs gond.
A diétával sem nagyon tudod megfogni. Nekem idő közben kiderült, hogy magas a cukrom, 150 g-os szénhidrát diétára fogtak, és így is hízok.
Szerintem legközelebb kérdezz rá a védőnődnél, vagy a dokidnál, ők jobban látják, hogy milyen ütemben, és hova hízol, jobban meg tudják ítélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!