Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes terhes vagyok. Most...

24 hetes terhes vagyok. Most 63 kg, terhességem elején 54 kg voltam. Ugyérzem sokat hiztam, akkor mi lesz még ezután? De nem vagyok nagyobb darab nem is látom magamon csak a pocak. Ki mennyit hizott?

Figyelt kérdés
2013. nov. 16. 16:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez alapján meg tudod ítélni: [link] én nagy túlsúllyal kezdtem, de csak 8 kilót híztam a végéig összesen, abból is a végén már csak víz jött fel. Szerintem ne aggódj, még meg lehet fogni diétával.
2013. nov. 16. 17:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is 9 kg-ot híztam a 24.-dik hétig. Jól meg is ijedtem, hogy mi lesz ezután. Viszont azóta nem híztam, jelenleg 28 hetes vagyok. :)
2013. nov. 16. 17:08
 3/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) jo babavárást neked is
2013. nov. 16. 17:17
 4/11 anonim ***** válasza:

Én a 24. héten 13 kilónál tartottam, és mindenki azt mondta, hogy jó így. Én mindenhová egyenletesen híztam, senki nem hiszi el, hogy ennyit, mindenki olyan 6-7 kilóra tippel.

Én is kétségbe estem, mert a netes kalkulátorok szerint, a felét sem lett volna szabad híznom.

Az számít, hogy honnan indultál, milyen a testalkatod, és milyen ütemben hízol, nekem ezt mondta a védőnőm, és a dokim is.

Én 49 kilóról kezdtem (156 centi vagyok).

Az orvosom is azt mondta, hogy amíg egyenletesen hízok, addig nincs gond.

A diétával sem nagyon tudod megfogni. Nekem idő közben kiderült, hogy magas a cukrom, 150 g-os szénhidrát diétára fogtak, és így is hízok.

Szerintem legközelebb kérdezz rá a védőnődnél, vagy a dokidnál, ők jobban látják, hogy milyen ütemben, és hova hízol, jobban meg tudják ítélni.

2013. nov. 16. 19:58
 5/11 anonim ***** válasza:
Én 59kg-val kezdtem, most vagyok 71kg és 22hetes :)
2013. nov. 16. 21:19
 6/11 anonim ***** válasza:
18 hetes vagyok, és már 8,5 kilónál tartok :/ lányommal egész terhesség alatt 13 kiló jött fel.
2013. nov. 16. 22:22
 7/11 anonim ***** válasza:
26 hetes vagyok, eddig 5.5 kilót híztam, 3.5-et most az utolsó egy hónapban. 53-ról indultam. Mindenkinek máshogy indul el a hízás, nekem most nagyot nőtt a pocakom, meg egyébként valamennyit szerintem minden más is és majd még most indul be szerintem. Én meg azon aggódtam az elején, miért nem jön fel semmi. Szerintem mivel kis súlyról indultál, és ahogy írtad is, még nem vagy túlsúlyos, elférnek ezek a kilók rajtad, nincs ezzel baj. :) lényeg, hogy a baba egészségesen fejlődjön és persze te is jól érezd magad.
2013. nov. 16. 23:04
 8/11 A kérdező kommentje:
a válaszaitok alapján nemvagyok rosszabb helyzetbe mint ti :) köszii
2013. nov. 17. 15:39
 9/11 anonim ***** válasza:
16. hétben járok, eddig még semmit nem híztam.
2013. nov. 17. 18:09
 10/11 A kérdező kommentje:
16 hétig én se sokat
2013. nov. 18. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!