Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes terhes vagyok. Most...

24 hetes terhes vagyok. Most 63 kg, terhességem elején 54 kg voltam. Ugyérzem sokat hiztam, akkor mi lesz még ezután? De nem vagyok nagyobb darab nem is látom magamon csak a pocak. Ki mennyit hizott?

Figyelt kérdés
2013. nov. 16. 16:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én 25.hétig semmit sem olyan kellemetlen volt az orvosnàl hogy màr mindenki hizott csak én nem.Mivel elég vékonyka voltam ugy néztek ràm mintha éheztetném magam.aztàn megindultak a kilócskàk és plusz 16-tal mentem szülni.Szülés utàn volt nagyon rossz mert 47kg-re fogytam (52 vel lettem terhes)bàrmit ettem nem hiztam nagynehezen sikerült végü az 52.
2013. dec. 2. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!