5 hetes terhes vagyok, hazahozták a nagyobb gyerekeim az influenzát, nagyon félek hogy vmi baja lesz a babának volt esetleg aki átvészelt influt terhesen?
Én most voltam influenzás sajnos januárban, 20 hetesen. Tényleg a lázcsillapításra kell nagyon odafigyelni. Nekem is csak panadol volt otthon, de rögtön mentem orvoshoz, ő inkább Algopirynt írt, meg Calcium Sandoz 1000mg C vitamin pezsgőtablettát javasolt. Kellett is, mert nagyon le voltam gyengülve.
Szerintem ha beteg vagy, mindenképp lásson orvos. Az általa felírt gyógyszereket pedig biztonsággal szedheted!
Gyógyulást!
Én már decemberben beoltattam magam influenza ellen, de állítólag most mindenféle baci terjed a levegőben - most hogy végre nem mínusz fokok vannak - szóval én is extra óvatos vagyok és kerülöm a beteg embereket.
Max. kérd meg a férjed, hogy ő ápolgassa a nagyobb beteg gyerekeitek. Más nem jut eszembe...
Paramax rapid tablettát vegyél, ha esetleg lázasodnál. Hidd el, ezerszer jobb, mint a panadol. Nekem ezt ajálotta a védőnő, az orvos is. 30db-os 600ft a patikában, paracetamol tartalmú, és nagyon gyorsan hat. 4óránként szedhető terhesség és szoptatás alatt is. Én is most kaptam el, ha felmenne a lázam, vagy kibirhatatlan a torokfájás, akkor veszek be belőle. Ne aggódj, ameddig nem vagy nagyon lázas, nem lesz baja a babádnak !!
10+1hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!