Mennyi idős kortól érdemes beszerezni a babakocsit meg a kiságyat pelenkázót és a nagyobb horderejű dolgokat a babának? Jövőhéten töltöm a 6. hónapot, most 22 hetes és 5 napos terhes vagyok.
Ruhákat még nem akarok de amik nagyobbak drágábbak lassan szeretném, bár még az egyik szoba felújítása hátra van.
Még nem hoznám haza, hanem rokonnál elhelyezném addig.
Én 18 hetes vagyok, babakocsit már vadászok egy ideje, ha megtalálom a tökéleteset akkor azonnal meg is veszem (mi használtat veszünk, így nincsen mindig olyan típus és szín mint amilyet szeretnénk). Ha újat vennénk az ráérne később is, mert raktárról bármikor elő tudják halászni. A gyerekágyat mi a 6.-7. hónap környékén fogjuk majd megvenni.
Egyebként ha találsz valahol egy kihagyhatatlan akciót, vagy beleszeretsz valamibe aminek jó az ára akkor már akár most is elkezdhettek vásárolni, már nen tartozol a "még túl korai" kategóriába.
szerintem kezd a bútorokkal és ha azok megvannak, utána ráérsz a ruhákat, hogy egyből kimosd és be is tudd pakolni. a 8. hónap utánra ne időzítsd, mert lehet hogy nem fogod már annyira bírni a mosást/pakolászást.
A babakoicst már most érdemes beszerezni, hogy idejében kiderüljön ha nem jó (mi pl most szembesültünk vele hogy nem fér be a kocsiba..)
szerintem az az ideális, ha a 8. hónapra már minden készen áll.
Köszönöm a válaszokat!
Van egy babakocsi ami nagyon tetszik Nyíregyházán és oda megyünk majd holnap azért kérdeztem, hogy nem e korai ezeket beszerezni. Meg a pelenkázót is kinéztem de nem mertem megvenni.
Már alig várom itt legyen az Én kis Gömböcöm! Mindent szépen szeretnék beszerezni addigra mert tudom arra sem lesz időm levegőt vegyek normálisan.
akkor lehet, én vagyok az ellenpélda
28 hetesen rendeltük meg a babakocsit (8 hetet kellett rá várni), és a 32. hétig kb semmit nem vettünk a kicsinek, se ruhát, se semmit. Nagyon sok mindent intéztem, rendeltem a neten, és sokat mászkáltam is. Jól bírtam.
Most vagyok 37 hetes, és 99%-ban minden megvan, a kuckóját is csak a jövő héten csináljuk meg, mert közben felújítjuk a lakást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!