Használt valaki kismama bandázst? Érdemes megvenni? Hol lehet kapni, nagyobb áruházra gondolok!?
Én a teszveszen vettem (1600 Ft-ért), árulnak használtat és újat is. De minden kismamabutikban lehet kapni.
Én szeretem. Amikor még pici a pocak, de már szűk a nadrág, akkor föléveszed és eltakarja, hogy nincs felhúzva a slicc. Később pedig az egyre rövidebbé váló pulóverek, polók alá veszed és nem lóg ki a pocak, nem lesz ki a derekad.
31 h km
Engedjétek meg, hogy a lullaberryt ajánljam.
Kifordítható kismamabandázsaink egyik oldala színes, a másik egyszínű, így egyben kettőt kapsz.
Ráadásul, ha két kismama bandázst vásárolsz, egy nadrágbővítőt küldünk ajándékba.
Ez egy kényelmes és biztonságos megoldás, befőttesgumi helyett. Ráadásul két bandázs az négy különböző szín/minta, amit kedvedre4 variálhatsz a korábbi nadrágjaiddal.
Ha most regisztrálsz a hírlevélre, 10%-os kedvezménykupont küldünk, amit azonnal fel tudsz használni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!